Savon kilpiyritykset

Ravintola Musta Lammas, Satamakatu 4, Kuopio. Ravintola Musta Lammas sijaitsee kellariholveissa, jotka rakennettiin alunperin vuonna 1862 oluttehtaan käyttöön. Muutama vuosi myöhemmin Gustav Ranin lunasti tehtaan ja alkoi oluen lisäksi valmistaa kuuluisaa Savon Wiinaa, joka aikoinaan oli suurin vientimerkki Suomessa. Vielä 1970-luvulla jykevät kellarit toimivat Raninin panimon edustustiloina. Kotisivut

Ravintola Urban, Puijonkatu 15, Kuopio. Ravintola Urban on pieni ja persoonallinen lounas- ja tilausravintola A-oikeuksin Kuopion keskustassa, Puijonkadulla vanhassa arvokiinteistössä, aivan torin tuntumassa. Arvostamme puhdasta ruokaa, hyvää palvelua ja tietenkin asiakkaitamme. Urban on luonteeltaan lämmin, rento ja tyylikäs paikka, jossa olostaan nauttii niin asiakas kuin henkilökuntakin. Lounaalla sijoittelemme asiakkaamme "lennosta" vapaille paikoille pöytiin. Sekapöytäkäytäntöämme on osa Urbanin ainutlaatuista tunnelmaa! Kotisivut.

 

 

Järjestö myöntää laatukriteeriensä perusteella ravintoloille ja herkkumyymälöille Rôtisseurs-kilven, joka on merkittävä tunnustus ruoka- ja palvelutuotteen laadusta. Kilpiyritykset tarkistetaan vuosittain.Kilpikriteerit.