Kilpiravintolapäivä 2014 Pohjanmaalla

Syyskuun 25.9 päivänä vietetään kansallista kilpipäivää, jolloin kilven saaneissa ravintoloissa ja myymälöissä järjestetään erilaisia tempauksia. Ravintoloiden keittiöihin on esimerkiksi kutsuttu ruoka-alan harrastajia valmistamaan tarjoiltavaa ruokaa tai ravintolassa saatetaan tarjoilla asiakkaiden suunnittelemaa menua. Päivän tavoitteena on korostaa Suomen korkeatasoista ruoka-alan osaamista ja madaltaa ravintolaan lähtemisen kynnystä. Kaikki kilpiyritykset ovat myös sitoutuneet Paistinkääntäjien toiminnan tavoitteeseen eli kehittämään Suomen ruoka-, juoma- ja ravintolakulttuuria yhteistyössä ammattilaisten ja harrastajien kanssa.

Kansallista kilpipäivää vietetään Pohjanmaalla 23.9.2014

Pohjanmaan Voutikunnan alueella toimii kolme kilpiravintolaa: Ravintolat Fondis ja Kantarellis Vaasassa ja Vanhankaupungin Ravintola Kokkolassa.

Voutikuntamme juhlistaa Kilpiravintolapäivää pitämällä Pohjanmaan Paistinkääntäjät Ry:n perustamiskokouksen 23.9.2014 Vanhankaupungin ravintolassa klo 18.00 ja nauttimalla sen jälkeen tilaisuuden arvoon sopivan Keittiömestarin yllätysmenu (3 ruokalajia) -illallisen. Illallinen sisältää 2 kaatoa viiniä ja kahvin. Illallisen hinta tullee olemaan n. 30 €. Illallinen maksetaan jälkikäteen voutikunnan tilille. 

 

Pohjanmaan kilpiravintolat tarjoavat Kilpiravintolapäivän viikolla erityisen Kilpimenun.

 

Menujen sisällöt  ja hinnat öydät alla olevilta sivuilta.

Toivottavasti mahdollisimman moni käy nauttimassa Kilpimenun!