Kansainvälinen Kilpiravintolapäivä 22.4.2017

Brasserie&Bar Fondis

Kilpimenu 21–22.4.2017

 

”40° SALMON”

Matalalämpökypsytettyä lohta, tillihiekkaa, vesikrassikastike & piparjuurikreemi

Lax sous vide, ”dillsand”, vattenkrasse sås & pepparrotskräm

Salmon sous vide, “dill sand”, watercress sauce & horse radish crème
8,70 €


Castillo de Molina Chardonnay à 6,50 / 12 cl

***

”ARCTIC”

Paistettua nieriää, salviavoi, tilli-pinaatti-kreemi & rapu-parsa-risotto

Stekt röding, salviasmör, kräm av dill och spenat & kräft-sparris-risotto

Fried arctic char, butter seasoned with sage, dill-spinach-crème & risotto with crayfish and asparagus
26,90 €

Castillo de Molina Pinot Noir (jäähdytetty/nerkyld/chilled) à 6,50 / 12 cl

***

“BANOFFEE”

Vanilja-banaanijäädyke, suolakinuskikastike, crumblea, kanelimarenkia

Vanilj-bananparfait, saltkaramellsås, crumblen, kanelmaräng

Vanilla-banana-parfait, salty caramel sauce, cookie crumble, cinnamon marengue
9,50 €

 

Torres Moscatel Oro Floralis à 7,00 / 8 cl

 

39,00 €

 

Viinipaketti | Vinpaket | Wine package

18,00 €

 

 

 

Vanhan Kaupungin Ravintola

Kilpimenu 21.4 - la 22.4. 2017

 

 

Parsaa ja hollandaisekastiketta


Lohikeittoa


Karitsan ulkofileetä ja tummaa timjamikastike


Juustoa


Tyrnijäätelöä ja lakritsavaahtokarkkia


59 €


 

Ravintola Juurella

Kilpimenu koko viikon

 

Menu

 

Alkuun


Ahventa, kurkkua ja akvaviittia

 


Pääruokana


Charolais -härkää, sipulia ja
piparjuuriperunaa

 


Jälkeen


Metsuri -juustoa, kaarnaa ja puolukkaa
Mustaherukkaa, jogurttia ja rosmariini