Kansainvälinen Kilpiravintolapäivä 2016 Pohjanmaalla

Pohjanmaan kilpiravintolat Brasserie&Bar Fondis ja Vanhankaupungin Ravintola 

tarjoavat Kilpiravintolapäivän viikolla erityiset Kilpimenut

 

 

Brasserie&Bar Fondis

 

ROTISSEURS KILPIMENU 2016

18-23.4.2016

 

SEA TARTAR
JOKIRAPUJA, KAMPASIMPUKKAA, KYLMÄSAVULOHTA, CAVI-ART, TILLIKURKKUA & RUISSIPSEJÄ

FLODKRÄFTOR, KAMMUSSLOR, KALLRÖKT LAX, CAVI-ART, DILLGURKA & RÅGCHIPS

CRAYFISH, SCALLOPS, COLD SMOKED SALMON, CAVI-ART, DILL CUCUMBER & RYE CHIPS

Viiniehdotus / Vinförlsag /Wine suggestion: Yali Gewürztramiener

 

***

 

PIKE-PERCH
PAAHDETTUA KUHAA, KUHAMUREKETTA, KUNINGASRAPUA & KUKKAKAALI”RISOTTO”

ROSTAD GÖS, GÖSFÄRS, KUNGSKRABBA & BLOMKÅLS”RISOTTO”

ROASTED PIKE-PERCH, PIKE-PERCH HASH, KING CRAB & CAULIFLOWER”RISOTTO”

Viiniehdotus / Vinförslag/Wine suggestion: Castiglioni Chianti

 

***

 

BASIL & STRAWBERRY
BASILIKAPANNACOTTA, LIMONCELLOA, MARENKIA & MANSIKKASORBETTIA

BASILIKAPANNACOTTA, LIMONCELLO, MARÄNG & JORDGUBBSSORBET

BASIL PANNACOTTA, LIMONCELLO, MERINGUE & STRAWBERRY SORBET

Viiniehdotus / Vinförslag / Wine suggestion: Santa Rita Late Harvest

 

à 39,00

Viinipaketti à 17,50 (sisältää yht. 32cl viiniä)

 

Vanhankaupungin Ravintola

 

Rôtisseur- Kilpimenu 19.-23.4.


Rôtisseur Meny
Rôtisseur Menu


Raikasta kurkkukeittoa
ja jogurttimoussea
Färsk gurkasoppa med yoghurtmousse
Fresh cucumber soup with yoghurt mousse


- - -


Jääkellarin lohta
ja pikkelöityjä vihanneksia
Iskällarens lax med ättikgrönsaker
Salted salmon fillet with pickled vegetables


- - -


Kukonpojanrintaa
balsamicoporkkanaa ja madeirakastiketta
Tuppkycklingsbröst med balsam vinegär rostad morrot och madeirasås
Young rooster breast fillet with balsamic roasted carrot and madeira sauce


- - -


Suklaaganachea ja vadelmasorbettia
Chokladganache med hallonsorbet
Chocolate ganache with raspberry sorbet


Neljä ruokalajia 49 € (norm 54 €)
Meny med fyra rätter / Menu with four courses

 

Viinipaketti 41€
Rekommenderade viner / Recommended wines