Kansainvälinen Kilpipäivä 13.4.2019

Kansainvälistä kilpipäivää vietetään myös omassa voutikunnassamme.

 

Kilpiravintolat tuovat tarjolle Kilpimenut ja mahdollisesti muutakin aiheeseen liittyvää.

 

Bank Food & Wine ja ensimmöisen kilpipäivän ROTISSEURS KILPIPÄIVÄMENU

13.4.2019 
  
Beef Pastrami

 

Mustattu härkäpastrami, tryffelimajoneesia, valkosipulikrutonkeja ja
tomaatti-rucolasalaattia
Svartrostad oxpastrami, tryffelmajonnäs, vitlökskrutonger och
tomat-rucolasallad
Black roasted beef pastrami, truffle mayonnaise, garlic croutons and
tomato-rucola salad
  
Viinisuositus: Avaniel Tempranillo, Spain 12 cl / 6.60 €
 
The Fish

Paistettua lohta, Sandefjordinkastiketta mädillä ja tilli-perunakompottia
Stekt lax, Sandefjordssås med fiskrom samt dill-potatiskompott
Pan-fried salmon, Sandefjord sauce with fish roe and dill-potatoes compote
  
 Viinisuositus: Domäne Wachau, Riesling Federspiel Terrassen, Austria 16
 cl / 9.90 €
  
Mandarin and Yuzu


Mandariinijäädyke ja Yuzusuklaamoussea
Mandarinparfait med Yuzuchokladmousse
Mandarin parfait with Yuzu chocolate mousse
  
Viinisuositus: Château Roumieu, France 6 cl / 7.50 ?
  
Menu 46.00 €
  
Viinipaketti - Wine package  22.00 €

 

 

Ravintola Juurella

Juurella viettää Rôtisseurs-kilpipäivää juhlistamalla kokkimme Sami Hakamäen menestystä Paistinkääntäjien Nuorten kokkien kilpailu -Le Meilleur Jeune Commis Rôtisseur -kilpailussa. 

Alle 27-vuotiaiden kokkien suomenmestaruuskilpailuissa Tampereella viisi nuorta keittiöalan ammattilaista ottivat mittaa toisistaan valmistamalla kolmen ruokalajin menun. Kilpailussa arvioitiin sekä keittiötyöskentelyä että valmistettujen annosten makua. Sami Hakamäki sijoittui suomenmestaruuskilpailuissa menullaan upeasti toiseksi.
 

Samin menestyksekäs kisamenu Juurella

vain Rôtisseurs-kilpipäivänä 13.4.2019

 

Kirjolohta, purjoa ja tilliä

---

Ankkaa, selleriä ja appelsiinikastiketta

---

Vuohenjuustoa, punajuurta ja tattaria

---

Ananasta, smetanaa ja kermaa

 

59€ / hlö

Pöytävaraukset sivuillamme juurella.fi 

TableOnlinen kautta 

tai soita p. 06-4140720

 

Brasserie&Bar Fondis

 

Kilpimenu 13.4.2019

Lohi minestra / Lax minestra
Samettinen lohi minestra, mätimoussea ja tilliöljy
Sammetslen lax minestra, rommousse och dillolja

Viiniehdotus/Vinförlsag:
Yali Wetland Reserva Gewürztraminer
 à 6,90 / 12 cl

***
Härkää venäläisittäin / Ox à la russe?
Täytettyä härän etuselkää, perunablini, tummaa puolukkakastiketta ja
smetanapunakaalta
Fylld ox entrecôte, potatisblini, mörk lingonsås och smetana-rödkål

 Viiniehdotus/Vinförlsag:
Yali Wetland Reserva Carménère
à 6,90 / 12 cl

***
Pohjolan Pavlova / Nordisk Pavlova?
 Kikhernemarenkia, kaurakermaa, marinoituja pohjoisen marjoja, lakkamelba
Kikärtsmaräng, havregrädde, marinerade nordiska bär, hjortronmelba

Viiniehdotus/Vinförlsag:
Torres Moscatel Oro Floralis
à 7,00 / 8 cl

***

HINTA
Koko menu/Hela menyn à 42,90
Viinipaketti/Vinpaket à 18,00