Kutsu vuosikokoukseen ja tietoa tapahtumista

8.2.2015


Vuosikokouskutsu, veljesateria, konsertti ja tervaporvareiden herkkuja - ja ystävä paistinkääntäjiin?

Hyvät Oulun voutikunnan paistinkääntäjät!

 

Ensimmäiseksi kutsu Oulun voutikunnan vuosikokoukseen, joka on tiistaina 17.2. alkaen klo 18 Antellilla (Poratie 5, kartta liitteessä). Esillä on sääntömääräiset asiat, joiden käsittelyn lomassa pääsemme nauttimaan Antellin tarjoaman iltakahvin paakkelseineen. Esityslista kokoukseen on täällä ja liitetiedostona tämän kirjeen alareunassa. Ilmoittautuminen vuosikokoukseen on jäsentapahtumat-sivulla.

 

Toinen tärkeä tapahtuma on Unirestan veljesateria ja konsertti Madetojan-salilla 26.2. klo 17.30. Ilmoittautumisaikaa on torstaihin (12.2.) asti. Ja jo ilmoittautuneet (tähän mennessä meitä on yhteensä 20) hoidattehan maksun (28 euroa) suoraan voutikunnan tilille: Rotisseurs Oulu, tilinumero on FI5657414020066606 ja viitteeksi Mozart. 

 

"Mozartin ruokavieraana" -menu ja kutsu Unirestan* veljesaterialle on täällä. Iltapalan (Uniresta) ja konserttilipun (jota Oulun sinfonia tukee) sekä tervetuliaiskuohuvan ja viinin (, joita voutikunta tukee) yhteishinta on siis vain 28 euroa! Ilmoittaudu nyt jäsentapahtumat sivulla http://www.rotisseurs.fi/oulu/oulun_jasentapahtumat/ 
Avec on tervetullut mukaan, ja muistathan ottaa mukaan käädyt, pukukoodi smart casual.

 

Tervaporvareiden herkkupöytä

Ensi viikon lauantaina 14.2.2015 klo 18, on Tervaporvarien herkkupöytä – makumatka kolmelle vuosikymmenelle. ks. hinta ja ilmoittautumisohjeet edellisestä kirjeestä.

Helsingissä talvikapituli

Helsingin talvikapituliin on vielä tilaa, joskaan installointipaikkoja ei enää ole.  Ilmoittautumaan pääset täältä http://www.rotisseurs.fi/helsinki/

Nuorten kokkien kisa Rovaniemellä oli tammikuun lopussa

Tammikuun lopussa 31.1. oli Rovaniemellä Nuorten kokkien kisa. Edustajaamme Harri Mattista lähtivät kannustamaan voutimme Anna Paakkari ja Culinaire Eeva Korhonen. Tänä vuonna palkintosija jäi saavuttamatta, mutta tärkeintähän onkin osallistuminen. 

 

Kutsu ystäväsi paistinkääntäjiin – ensin vaikka vain kokeeksi

Oulun paistinkääntäjien jäsenistöön kaivataan uusia jäseniä; erityisesti harrastajajäseniä voisi olla enemmän. Nyt tarjoammekin mahdollisuutta tutustua toimintaamme koejäsenyyden kautta. Koejäseneksi hyväksytään kahden kummin eli rotissöörin suosituksesta henkilö, joka haluaisi tutustua toimintaamme ja olla mukana tapahtumissa, mutta ei aivan vielä ole valmis liittymään suoraan jäseneksi. Koejäsenyys kestää yhden vuoden. Vuoden aikana jäsenmaksua ei vielä peritä, mutta tapahtumiimme osallistuminen on mahdollista maksamalla tapahtuman osallistumismaksun.

Käytännössä kummi ilmoittaa koejäsenen nimen voudille (anna.paakkari at lasaretti.com), ja henkilö kirjataan viralliseksi koejäseneksi. Koejäsenyysvuoden lähestyessä loppuaan voutineuvosto tiedustelee koejäsenen halukkuutta liittyä varsinaiseksi jäseneksi, ja toimittaa hänelle hakemuskaavakkeen.

Olisiko sinun tuttavissasi tai yhteistyökumppaneissa halukkaita tutustumaan toimintaan? Mietihän ja ryhdy kummiksi.

Kaikista ylläolevista tapahtumista tietoa ja ilmoittautuminen Veljesaterialle ja oopperaan jäsentapahtumat-sivulla. KLIKS

 

Tapaamisiin ruoan ja kulttuurin äärellä,

Reija 

Reija Satokangas
Vice-Chargée de Presse 

 

Liitteet