Jos yhteystietosi ovat muuttuneet tai sähköpostiosoitteesi ei ole tiedossamme, hoidatko päivityksen heti kuntoon! Jäsenen velvollisuus on hoitaa mahdolliset muutokset osoitteissa yms. oma-aloitteisesti järjestön rekisterinpitäjälle

 

sihteeri@rotisseurs.fi

 

 

Lapin Paistinkääntäjät r.y. on perustettu 30.8.2014 Rovaniemellä. Lapin Paistinkääntäjät r.y. jatkaa entisen Rotissöörien Lapin voutikunnan pitkää perinnettä.  Lapin Paistinkääntäjien puheenjohtajana ja Lapin voutina toimii Juha Laurila Rovaniemeltä.

 

Lapin voutikunnan historiaa

Lapin voutikunnalla (Lapin Paistinkääntäjät, Bailliage de Laponie) on takanaan jo 40-vuotinen historiikki ja pitkät perinteet Lapin paistinkääntäjien yhteenliittymänä. Ensimmäinen kansallinen installointi ja Grand Chapitre (kapituli) tilaisuus järjestettiin vuonna 1966. Lapin alueellisena voutina oli tällöin filosofian maisteri ja kirjailija Topi Törmä. Lapin voutikunnan aluevoudiksi valittiin 1976 Lapin Kullan tehtaanjohtaja ja omistaja, teollisuusneuvos Irma Stormbom. Sitten Tapio Sointu valittiin voutikunnan johtoon vuonna 1981 ja hän toimi tehtävässään ansiokkaasti aina vuoteen 2009, jolloin Ahti Saarenpäästä tuli uusi vouti.  Nykyisin Lapin voutina toimii Juha Laurila.

 

Rekisteriseloste

Lapin Paistinkääntäjät r.y.n hallitus; Puheenjohtaja ja Lapin vouti Juha Laurila (takana oikealla), Kaleva Paarkkonen (takana vasemmalla) Sanna Kuusisto (edessä vasemmalla), Martti Kotakorva ja Eija Karppinen.

Katso tulevien jäsentapahtumiemme tiedot Lapin jäsentapahtumia linkin takaa

Lapin voutineuvosto 2018

 

Bailli de Laponie Juha Laurila

Puh: 0400 957992

 

Vice- Argentier Eija Karppinen

Vice- Conseiller Gastronomique Kaleva Parkkonen

Vice- Echanson Sanna Kuusisto

Vice- Charge´ de Presse Martti Kotakorva

 

Halutessasi saat yhteyden Lapin Paistinkääntäjiin palautelomakkeemme kautta tai sähköpostilla suoraan lapinpaistinkaantajat@gmail.com

Jäseneksi; katso linkin takaa lisätietoa Jäsenyys    "Kokiksi tullaan, paistinkääntäjäksi synnytään."  Rotisseurs järjestön jäsen tuntee aitoa mielenkiintoa järjestöä ja sen toimintaa kohtaan. Arvostamme aktiivista järjestön toimintaan osallistumista. Jäsenhakemukseen jäsenen tulee saada kahden jo jäsenenä olevan suosittelu. Järjestön jäsenyyden osoituksena jäsenelle luovutetaan jäsenyyden mukaiset käädyt. Käätyjen käyttöoikeus on sidottu järjestön jäsenyyteen.