Lapin Paistinkääntäjät r.y. on perustettu 30.8.2014 Rovaniemellä. Lapin Paistinkääntäjät r.y. jatkaa entisen Rotissöörien Lapin voutikunnan pitkää perinnettä.  Lapin Paistinkääntäjien puheenjohtajana ja Lapin voutina toimii Juha Laurila Rovaniemeltä.

 

Lapin voutikunnan historiaa

Lapin voutikunnalla (Lapin Paistinkääntäjät, Bailliage de Laponie) on takanaan jo 40-vuotinen historiikki ja pitkät perinteet Lapin paistinkääntäjien yhteenliittymänä. Ensimmäinen kansallinen installointi ja Grand Chapitre (kapituli) tilaisuus järjestettiin vuonna 1966. Lapin alueellisena voutina oli tällöin filosofian maisteri ja kirjailija Topi Törmä. Lapin voutikunnan aluevoudiksi valittiin 1976 Lapin Kullan tehtaanjohtaja ja omistaja, teollisuusneuvos Irma Stormbom. Sitten Tapio Sointu valittiin voutikunnan johtoon vuonna 1981 ja hän toimi tehtävässään ansiokkaasti aina vuoteen 2009, jolloin Ahti Saarenpäästä tuli uusi vouti.  Nykyisin Lapin voutina toimii Juha Laurila.

Jäsenetu!

Esittämällä rotissöörien jäsenkortin saat Marttiini Oy:n myymälöissä Rovaniemellä Wanhalla tehtaalla ja Napapiirillä 20% alennuksen myyntihinnasta. Käytä etua ja hanki Marttiinin tuotteita itsellesi tai lahjaksi.

Jos yhteystietosi ovat muuttuneet tai sähköpostiosoitteesi ei ole tiedossamme, hoidatko päivityksen heti kuntoon! sihteeri@rotisseurs.fi

 

 

Lapin Paistinkääntäjät r.y.

Lapin Paistinkääntäjät r.y.n hallitus; Puheenjohtaja ja Lapin vouti Juha Laurila (takana oikealla), Kaleva Paarkkonen (takana vasemmalla) Sanna Kuusisto (edessä vasemmalla), Martti Kotakorva ja Eija Karppinen. Kuvasta puuttuu Juhani Tapio.

Katso tulevien jäsentapahtumiemme tiedot Lapin jäsentapahtumia linkin takaa

Lapin voutineuvosto 2018

 

Bailli de Laponie Juha Laurila

Puh: 0400 957992

 

Vice- Argentier Eija Karppinen

Vice- Conseiller Gastronomique Kaleva Parkkonen

Vice-Charge de Missions Juhani Tapio

Vice- Echanson Sanna Kuusisto

Vice- Charge´ de Presse Martti Kotakorva

 

Halutessasi saat yhteyden Lapin Paistinkääntäjiin palautelomakkeemme kautta tai sähköpostilla suoraan lapinpaistinkaantajat@gmail.com

Jäseneksi; katso linkin takaa lisätietoa Jäsenyys