Kalevalan voutikunta esittäytyi Joensuussa Wanhan kaupungin päivänä 9.8.2014

9.8.2014

Asiakkaita riitti paistinkääntäjien ruokapisteessä
Asiakkaita riitti paistinkääntäjien ruokapisteessä
Vice-Argentier Tomi Haring ja Vice-Conseiller Gastronomique Veli-Pekka Leppänen annostelemassa asiakkaalle menevää annosta, johon tuli lisukkeeksi Vice-Conseiller Culinaire Tarmo Waseniuksen valmistamaa tomaattipikkelsiä.
Vice-Argentier Tomi Haring ja Vice-Conseiller Gastronomique Veli-Pekka Leppänen annostelemassa asiakkaalle menevää annosta, johon tuli lisukkeeksi Vice-Conseiller Culinaire Tarmo Waseniuksen valmistamaa tomaattipikkelsiä.
Kuvassa Kalevalan voutineuvoston jäseniä vasemmalta Vice-Conseiller CulinaireTarmo Wasenius, Vice-Argentier Tomi Haring ja Vice-Conseiller Gastronomique Veli-Pekka Leppänen
Kuvassa Kalevalan voutineuvoston jäseniä vasemmalta Vice-Conseiller CulinaireTarmo Wasenius, Vice-Argentier Tomi Haring ja Vice-Conseiller Gastronomique Veli-Pekka Leppänen

Wanhan kaupungin päivänä 9.8.2014 Joensuussa esittäytyivät Kalevalan voutikunta omalla osastollaan hyvässä yhteistyössä Pohjois-Karjalan keittiömestareiden kanssa rinnakkaisilla markkinapaikoilla.

Kalevalan voutineuvoston Vice-Conseiller Gastronomique Veli-Pekka Leppänen kertoi esiintymislavalla erinomaisesti paistinkääntäjien toiminnasta sekä myös tänä keväänä perustetusta uudesta Kalevala voutikunnasta ja sen toiminnasta, joka yltää myös itärajan toiselle puolelle.