Ajankohtaista

Helsingin voutikunta esittelee alueensa kilpiravintoloita. Helmikuussa vuoron saa ravintola Lehtovaara.
Atte Lassila Oulusta voitti selkeällä erolla lauantaina 30.1 järjestetyt alle 27-vuotiaiden nuorten kokkien Suomenmestaruuskilpailut Raisiossa. Hän työskentelee Ravintola Hugossa Oulun uudella Seurahuoneella. 20-vuotias Atte Lassila tarjoili tuomareille maukkaat annokset, joissa maut muodostivat harmonisen kokonaisuuden. Voiton myötä Lassila lähtee edustamaan Suomea syksyllä järjestettäviin Nuorten kokkien maailmanmestaruuskilpailuihin Manchesteriin Iso-Britanniaan.
Alle 27-vuotiaiden nuorten kokkien Suomenmestaruuskilpailussa voitosta taistelee 11 finalistia, jotka ovat selvittäneet paikkansa kilpailuun alueellisen karsinnan perusteella. Voittaja lähtee edustamaan Suomea syksyllä järjestettäviin Nuorten kokkien maailmanmestaruuskilpailuihin Manchesteriin Iso-Britanniaan.
Juttusarjassamme luomme katsauksen kilpiravintoloihin ympäri Suomea.
Helsingin voutikunta esittelee alueensa kilpiravintoloita. Ensimmäisenä vuorossa on nuorekasta ruokafilosofiaansa legendaarisessa miljöössä esittelevä ravintola Savoy.
Paistinkääntäjien uutiskirje on julkaistu ja lähetty kaikille jäsenille. Voit lukea uutiskirjeen myös tästä
Vuoden 2015 Kilpipäivä esiteltiin Yle TV1 Voita & sokeria ohjlemassa 5.12.2015. Mukana on myös ohje Ylikypsälle karitsanniskalle ja punajuurelle.
White Guide Nordic on listannut toista kertaa vierailun arvoisia ravintoloita Pohjoismaissa. Maanantaina 16.11 julkaistu, kaupallisesti myytävä opas on listannut 300 ravintolaa eri puolilla Pohjoismaita ja Viroa. Suomalaisravintoloissa mukana on 7 kilpiravintolaa.
Merenherkkujen erikoisliike Arvo Kokkonen Oy:lle on myönnetty Chaîne des Rôtisseurs -järjestön tunnus eli kilpi korkeatasoisista ruoan raaka-aineista ja palvelusta. Kilven luovuttivat maailman suurimman ja vanhimman gastronomisen järjestön Suomen valtavouti Ari Arvonen ja Helsingin aluevouti Markku Veijalainen torstaina 5.11.2015 (klo 18.00) Arvo Kokkonen Oy:n toimitusjohtaja, Chef Rôtisseur Jari Kokkoselle ja hallituksen puheenjohtaja, Chef de Table Marko Kokkoselle.
RSS ATOM