Ajankohtaista

Atte Lassilan tavoitteena on luoda paras menukokonaisuus 24 maailman parhaan nuoren kokin joukosta. Oululainen 20-vuotias Atte Lassila pääsi kilpailemaan kansainväliselle areenalle voitettuaan tammikuussa järjestetyn Suomenmestaruuskilpailun alle 27-vuotiaiden kokkien kilpailuissa.
Herkuttelua Henriksissä jo 30 vuotta!
Helsingin voutikunta esittelee alueensa kilpiravintoloita. Syyskuussa vuorossa on Krapihovi Tuusulassa.
Ruokamatka on myös taidematka.
Tertin kartano Mikkelissä 5-tien varrella tunnetaan ruoastaan ja vieraanvaraisuudestaan.
Ensi maanantaina käynnistyvä Tamperrada pinxtokilpailu järjestetään jo neljännen kerran 15. – 19. elokuuuta 2016. Mukana kilpailussa on 35 tamperelaista ruokapaikkaa. Samaan aikaan järjestetään myös Porin kilpailu, jossa on mukana 15 ravintolaa. Tamperradan idea on lähtöisin Espanjan San Sebastianin vuosittaisesta Tamborrada-juhlasta.
Imatralainen Chaîne de Rôtisserus -kilpiravintola Buttenhoff viettää parhaillaan 80-vuotisjuhlavuottaan. Se on yksi harvoista suomalaisista yksityisistä ravintoloista, jotka ovat toimineet yhtäjaksoisesti näin pitkään.


Vuoden 2015 vuosikertomuksessa on monipuolisesti koottuna järjestön toimintaa ja tapahtumia edelliseltä vuodelta.
Turun Aurajokirannassa, entisestä puhelinlaitoiksen kellarista löytyy Ravintola Smör, jonka keittiömestarina toimii Jarno Seppä
RSS ATOM