Ajankohtaista

Studioravintola Tundralle on ensimmäisenä koillismaalaisena ravintolana myönnetty Paistinkääntäjien kilpi, joka luovutettiin juhlaillallisella lauantaina 3.12.2016. Näin Tundrasta tuli Oulun voutikunnan viides kilpiravintola.
Lounas on nähty pikaisena ateriana hektisen päivän keskellä, mutta Ravintola Urbanissa ajatusta on haluttu lähestyä ajatusta toiselta kannalta.  Urbanin lounas on laadultaan illallisen tasolla ja se toteutetaan lautastarjoiluna sopivan kokoisin annoksin. Kuten illallinen, on lounaskin asiakkaalle elämys. Iltaisin järjestetään menuiltoja, tosin näitä suosittuja tilaisuuksia järjestetään vain pari kertaa kuukaudessa.
Reilun 120 vuotiseen historiaan Lahden Seurahuoneella kuuluu oleellisena osana ruoan herkullisuus ja erinomainen palvelu
Hyvän ruoan ystävät, turkulaiset Jukka Kumpuvuori ja Heikki Haulisto, kuuluvat kansainväliseen gastronomiseen järjestöön, Paistinkääntäjiin. Jäsenyyden tunnuksena he kantavat komeita käätyjä.
HS 28.9.2016: SUOMALAINEN kokki Eero Vottonen on voittanut kultaa Global Chefs -kilpailussa Thessalonikissa Kreikassa. Vottosen assistenttina kilvassa oli Miikka Manninen. Toiseksi tuli Ruotsin edustaja, kolmanneksi Singaporea edustanut kokki.
Atte Lassilan tavoitteena on luoda paras menukokonaisuus 24 maailman parhaan nuoren kokin joukosta. Oululainen 20-vuotias Atte Lassila pääsi kilpailemaan kansainväliselle areenalle voitettuaan tammikuussa järjestetyn Suomenmestaruuskilpailun alle 27-vuotiaiden kokkien kilpailuissa.
Herkuttelua Henriksissä jo 30 vuotta!
Helsingin voutikunta esittelee alueensa kilpiravintoloita. Syyskuussa vuorossa on Krapihovi Tuusulassa.
Ruokamatka on myös taidematka.
RSS ATOM