Ajankohtaista

Ravintola Kappelista tuli kesäkuussa Suomen 74. ja Helsingin 12. Paistinkääntäjien Rôtisseurs-kilven haltija. Lisäksi kilpi on myönnetty Silja Serenaden ja Silja Symphonyn Bon Vivant -ravintoloille sekä jäänmurtaja Urholle.
Tampereella ravintola Suomalaisella Klubilla 29.5.2017 järjestetyn Vuoden Nuori Sommelier -kisan finaalitaisto ratkesi helsinkiläisen Saara Alanderin voittoon. Muuten kisa olikin tamperelaisosaajien juhlaa, sillä toiseksi sijoittui Kirsi Seppänen ja kolmanneksi tuli Juulia Eloranta. Aikaisemmin kisatussa semifinaalissa oli 6 osanottajaa, joista finaaliin pääsi kolme. Kilpailun voittanut Alander lähtee syyskuussa edustamaan Suomea Unkariin MM-kilpailuihin.
Kuopiolaisen kilpiravintola Urbanin Keittokirja-niminen teos voitti hopeaa sarjassa Best TV-Chef Europe eli paras tv-kokki Euroopassa. Iltalehden resepteistä koottu Arjen luxus -keittokirja (Readme.fi 2016) voitti oman sarjansa kansainvälisessä Gourmand Awards -kilpailussa, joka tunnetaan keittokirjojen Oscar -kilpailuna.
Nuorten ammatillisen koulutuksen päätapahtuma Taitaja2017 Helsinki, järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 15.–18.5.2017. Nelipäiväisessä tapahtumassa alle 21-vuotiaat tulevaisuuden huippuosaajat ja ammattilaiset kilpailevat SM-ammattitaitokilpailun mitaleista yli viidelläkymmenellä eri ammattialalla.
Turun taidemuseonmäellä toimiva ravintola, jolla on pitkät perinteet. Aikoinaan vain klubiravintolana toiminut paikka on nykyisin avoinna kaikille, ja uusi ravintoloitsija on ottanut ravintolan valikoimaan muun muassa kotiruokalounaan ja ilta-aukiolot. 
Kilpailuannoskuvat on julkaistu.
Toukokuun 6. päivä kutsutaan koko Suomi grillikauden avajaisiin. Suomenkeittiömestarit ja Suomen Paistinkääntäjät kutsuvat yhdessä koko kansan oppimaan grillauksen saloja ja nauttimaan grillaten valmistetusta lähiruoasta. Tapahtuma on osa Syödään yhdessä – hanketta ja Suomen 100. v juhlavuotta.
Tervetuloa sukupolvemme suurimman juhlavuoden kapituliin.
Lauantaina 22.4.2016 järjestetään erilaisia ruoan ja gastronomian ympärille keskittyviä tapahtumia ympäri Suomea. Tilaisuudet ovat osa kansainvälistä kilpipäivää, jota vietetään yli 30 maassa Oseaniassa, Aasiassa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa.  Suomessa syntynyt teemapäivä on levinnyt ennennäkemättömän nopeasti ympäri maailmaa ja sitä vietetään nyt neljättä kertaa.
Ravintola Gösta sijaitsee keskellä suomalaista järviluontoa, upean taidemuseon sydämessä. Ravintola tarjoaa yhtä korkeatasoisia elämyksiä kuin sitä ympäröivä taide ja arkkitehtuuri. 
RSS ATOM