Ajankohtaista

Elisa Närhi, 26, ravintola Näsinneulan pääsommelier on aiemmin valittu Suomen parhaaksi nuoreksi sommeleiriksi. Nyt hän edusti Suomea Washingtonissa Yhdysvalloissa kilpailussa parhaan kansainvälisen nuoren sommelierin palkinnosta yhdentoista muun kilpailijan kanssa ja sijoittui jaetulle neljännelle sijalle.
Luonnon hehkua tunturimaisemissa ja Lapin herkkuja. Opi myös yrttien ja luonnokasvien monipuolista käyttöä.
Turkin Istanbulissa 6. syyskuuta järjestettävä nuorten kansainvälinen kokkikilpailu on tarkoitettu alle 27-vuotiaille nuorille kokkilupauksille. 22-vuotias Ruuskanen valittiin edustamaan Suomea tammikuussa käydyn kansallisen kilpailun voiton myötä.
Kauhajoella 30.8. – 1.9.2013 järjestetään ruokamessut ja niiden yhteydessä ruokamessuseminaari. Messujen teemana on Lähiruokaa – Pohjoismaisin maustein. Seminaari pidetään lauantaina 31.8.2013 Suupohjan Ammatti-instituutin Suupohjasalissa ja sen teemana on LÄHIRUOKAMATKALLA MEILLÄ JA MUUALLA.
Käynnissä oleva Tampereen suurkapituli Tamperrada oli esillä perjantain MTV3 Kymmenen uutisten loppukevennyksessä.
Suomen nuori kokki Riku Ruuskanen osallistuu kansainväliseen Nuorten kokkien kisaan Istanbulissa 6. syyskuuta. Rikun harjoittelumenu tarjotaan illallisena paistinkääntäjille kilpiravintola Vesilinnassa Jyväskylässä. Ennen illallista Martti Lehtinen järjestää tuomarointikoulutuksen, jossa käydään läpi tuomaroinnin perusteita.
RSS ATOM