Ajankohtaista

Perjantaina 12.6 klo 11-15 Paistinkääntäjien jäsenet pääsevät ilmaiseksi Taste of Helsinki gourmetfestivaaleille.
Kaksi Karjalan voutikunnan paistinkääntäjäjäsentä on lähtenyt mukaan hyvään kampanjaan, hankkimaan kehitysmaiden naisille ruoka-alaan liittyvä tai sitä sivuava ammatti. Tavoitteena on hankkia vähintään 100 kehitysmaassa asuvalle naiselle ammatti kokkina, kanankasvattajana, puutarhurina, maanviljelijänä tai ompelijana.
Paistinkääntäjät ry:n vuosikertomus vuodelta 2014 on julkaistu aiempaa laajempana ja monipuolisempana.
Tarjoilija ja ravintolakokki- osakilpailiujen voittajat palkittiin Paistinkääntäjien kiertopalkinnolla sekä henkilökohtaisella, pysyvällä palkinnolla. Kilpailu järjestettiin Turussa 5.-7.5.2015
Paistinkääntäjät on myöntänyt kahdelle ravintolalle kilvet tunnustuksena korkeasta laadusta. Ravintoloille luovutettiin kilvet vuoden 2015 alussa.
Koululaisten kokkauspäivä on yksi hauskimmista ja antoisimmista ruokakulttuurin kehittämiseen tähtäävistä tapahtumista Lauantaina 25.4 kokkaavat Lahden Tiirismaan koululaiset yhdessä alan ammattilaisen ja harrastajien kanssa. Paistinkääntäjät ovat järjestäneet koululaisten ruoka- ja kokkaustapahtuman Lahden alueen kouluissa vuosittain jo vuodesta 2003 alkaen.
Artikkeli meidän Suomi kevät 2015 lehdessä. Lue liite
Kilpiravintola Rouxissa Lahdessa työskenteleväö Saara Alander Huomenta Suomen haastattelussa
Elo-säätiön järjestämä Vuoden Tarjoilija kilpailussa voiton nappasi Lahtelaisessa kilpiravintola Rouxissa työskentevä Saara Alander. Alander nappasi voiton enne Boulevard Socialissa työskentelevää Taneli Lehtosta ja ravintola Demon Katriina Laitista.
Vuoden Porokokki 2015 -kisan voitto meni viikonloppuna Rovaniemellä järjestetyssä kilpailussa helsinkiläisen kilpiravintola Lyonin kisaparille Tuomas Vierelälle ja Petri Niilolalle. Komanne sijan pokkasi turkulaisen kilpiravintola Smörin edustajat.
RSS ATOM