Ajankohtaista

Turussa lokakuussa järjestetyn kapitulin tunnelmiin voit palata myös järjestön kansainvälisillä sivuilla.
Talvikapituli järjestettiin Suomen aurinkoisimmassa kaupungissa, Naantalissa, syksyn sateisimpana päivänä. Mutta ilma ei kapitulivieraita häirinnyt.
Paistinkääntäjät palkitsivat Turun alueen parhaan kokin ja salityöntekijän Kolmatta kertaa jaettavan Haarukka-palkinnon saivat ravintola Rosterin Arttu Parviainen ja ravintola Bassin Marjo Heinonen
Aromi-lehdessä (8-2019) julkaistiin hieno juttu järjestöstämme, Turun voutikunnasta sekä Kekrikapitulista. Juttu julkaistu Paistinkääntäjien verkkosivuilla ja Facebookissa Aromi-lehden luvalla.
Tutustu Kiireettömän kapitulin tunnelmiin ao. linkin kautta. Suurkapituli vietettiin Rovaniemellä 23.-25.8.2019.
Suomen Paistinkääntäjien strategia on päivitetty viime vuonna tehdyn jäsenkyselyn pohjalta. Päivitetyn strategian ytimessä on konkreettisen lisäarvon tuottaminen yhdistyksen jäsenille.
Vuosikertomus 2018 (14.8.2019)
Tutustu vuoden 2018 vuosikertomukseen tästä:
Helsingin Suomalaisen Klubin säätiön ruokakulttuurirahasto palkisti Conseller Culinaire Martti Lehtisen ja Officier Maître Restaurateur, Officier Commandeur Saara Sinivuoren elämäntyöstä.
Hotel Kämpin Peilisalille on myönnetty Suomen Paistinkääntäjät ry:n Chaine de Rôtisseurs -kilpi. Kilpi on kunnianosoitus Kämpin legendaariselle juhlatilalle, joka on toiminut suomalaisen ruokakulttuurin edelläkävijänä jo vuodesta 1887 alkaen.
RSS ATOM