2010 26.11. Kymen Keittiömestareiden ilta

Kymen keittiömestareiden Ilta 26.11.2010 Karhulassa, Wanhassa Lasimestarissa.

Katso kuvia tästä

 

Hareng de la Baltique vient à la buffet Kymenlaakso 

Herkuttelua Kymenlaaksolaiseen tapaan
aluettamme kunnioittaen historiaamme unohtamatta.

Pöydäst noudettavis:
Tervasilakoit
Mätiin langenneit silakoit
Vodkaan ja sitruksiin sekoitettui silakoit
Kansainvälisilt vesilt tavoitettui silakoit
Sillistä kaakkua ja silliä venäläisilt sekä kokonaisii hailii
Kinitonikil raavattuu lohta
Savulohileivoksii ja inkivääril tujautettui savulohirullii
Hapant vellii ja potaattii
Kymiläisii tapaksii:
Sorsaa – Fasaanii- Lammast- Ryynärii
Hylettä suurel varauksel
Vihreet, sienii, vihannest, juurest
kaikkii möyhennetty, maustettu ja kustakin kupista pölläytetty
Juustoo Kymenlaaksost ja hillokkei
Paikallist hapant ja rieskaa

Oikeet ruokaa:

Merimiespihvii entrecote – lihusta
suolast kurkkuu ja punast juurta jalos muodos
***
Puolukka-bavaroisee Suomen mestareilt
Loppuu kahvii ja teet muil mailt

Juomingit:

Alkuu päästää kuohuval viinil jok on marinoitu Mustilan Mustan Everstin kostol
Buffetherkkuje kaa nautitaa valkost Fontale Castelli Romanii ja punast Fontale Negroamaro
Salentoo. Joku voi huolii olut tai vaik vesii. Kaffen kans napataa Riesling tisle XO Brandy.