Kiitospäivä 2017

Lappeenrannassa juhlittiin Kiitospäivää

Karjalan Paistinkääntäjät, Lappeenrannan Suomi-Amerikka yhdistys ja Karjalan Keittiömestarit vieraineen juhlivat 24.11.2017 amerikkalaisperäistä Kiitospäivää. Amerikassa Kiitospäivän vietto on jouluakin suurempi juhlapäivä ja siksi yhdistykset halusivat kutsua mukaan myös seudulla asuvat amerikkalaiset. Juhlaan osallistuivat kaksi paikallisessa perheessä asuvaa vaihto-oppilasta.

Lappeenrannan kiitospäivän juhla koettiin paikallisessa My Bakery Cafessa, jonka henkilökunta loihti buffetpöytään herkullisia aitoamerikkalaisia herkkuja. 

 

Kiitospäivän päivällinen

Perjantaina 24.11.2017 kello 18:00

My Bakery Cafe, Toikankatu 6-8, Lappeenranta

 

MENU

Vihreä-tomaatti-kurkkusalaatti

Fenkoli-appelsiinisalaatti

Sitruunainen ruusukaalisalaatti

**

Kiitospäivän kalkkunaa täytteellä

Kalkkunafileetä

Tummaa yrttikastiketta

Maissivuokaa

Mausteisia bataattilohkoja & pecanpähkinöitä

Vihreitä papuja paistetulla sipulilla

Pekonilla täytettyjä perunoita

Punasipulihilloketta

Karpalohyytelöä

**

Ruokajuomana karpalomehua, maitoa ja vettä

**

Kurpitsapiirakkaa

Sitruunatorttua & kermavaahtoa 

Caramel-cookies

Kahvia / teetä

**

Ravintolassa on anniskeluoikeudet

Pyydämme ilmoittamaan ennakkoon erikoisruokavaliot

Kiitospäivän juhlaa viettämässä vasemmalta amerikkalainen vaihto-oppilas Lexus Marie Laudert, Lappeenrannan Suomi-Amerikka yhdistyksen puheenjohtaja Seppo Hartikainen, Karjalan Keittiömestareiden puheenjohtaja Ulla Liukkonen, amerikkalainen vaihto-oppilas Cassis Tingley Sekä Paistinkääntäjien Vice-Chargé de Presse Kari Martiala.
Amerikkalaiset vaihto-oppilaat Lexus Marie Laudert ja Cassis Tingley.