Turun kilpiyritykset

Kilpiravintolat


Turku:
 

Ravintola Roster

Tuomiokirkonkatu 6, Turku

Roster on maailman makuja tarjoileva tunnelmallinen bistro Turun tuomiokirkon kupeessa.

Rosterin keittiössä keskitytään Kari ‘Kape’ Aihisen ja Olli Kolun luotsaamana muhkeisiin makuihin. Rosterissa yhdistellään rohkeasti vaikutteita maailmalta ja tarvittaessa laitetaan klassikot uusiksi. 

Kotisivut


Ravintola Smör
Läntinen Rantakatu 3, Turku.

Ravintola Smör sijaitsee Turun keskustassa, vanhassa kirjastokorttelissa Aurajoen varrella. Smör tarjoaa suussasulavia elämyksiä ja hakee inspiraationsa skandinaavisen keittiön rehellisestä ja rouheasta ruuasta. 
Kotisivut
 

Ravintola Suomalainen Pohja
Aurakatu 24, Turku

Suomalainen Pohja tarjoilee klassisen keittiön herkkuja modernilla twistillä Turun komeimmalla paikalla Taidemuseonmäessä. Nostalgiaoikeudet!
Kotisivut

Huom! Suomalainen Pohja tarjoaa rotisseures-kortilla -10% laskun loppusummasta!
 

Radisson Blu Hotel Marina Palace

Linnankatu 32, 20110 Turku

Marinan Juhlakerros tarjoaa Turun tyylikkäimmät tilat juhlien sekä tapahtumien järjestämiseen. Marinan Juhlakerroksen valoisista tiloista aukeaa idyllinen näkymä suoraan Aurajoelle. Monikäyttöiset ja muunneltavat tilat tarjoavat täydelliset puitteet niin juhlien, kokousten kuin cocktailtilaisuuksienkin järjestämiseen.

Kotisivut


sekä

Turun Kaupungintalon edustuskeittiö
Turun Kaupungintalo, Aurakatu 1

Turun kaupungin edustuskeittiö huolehtii muun muassa Turun kaupunginjohtajien vieraiden sekä vastaanottovieraiden kestitsemisestä.


Turun voutikunnan muut kilpiravintolat:
 

A. Ahlström Kiinteistöt Oy, Noormarkun ja Kauttuan klubit
(Laviantie 14, Pori ja Sepäntie 3, Eura)

Ahlströmillä  tarjotaan makuelämyksiä liikelounaille, kokouksiin ja juhliin. Ahlströmin keittiö tuo tuoreet ruokaterveiset suoraan metsistä ja toreilta, kauppahalleista ja juustoloista sekä ruukin omasta puutarhasta. Kotisivut
 

Raatihuoneen Kellari
Hallituskatu 9, Pori.

Raatihuoneen kellarin intohimona on valmistaa selkeätä, laadukasta ja korkeatasoista ruokaa hyvistä raaka-aineista. Ravintola sijaitsee vuonna 1841 rakennetun Porin Raatihuoneen arvokkaissa tiloissa, keskellä kauneinta Poria.
Kotisivut
 

Ravintola Salon Seurahuone
Asemankatu 1, Salo

Salon Seurahuoneessa voi nauttia käsintehdyn makuisesta ruoasta niin arjessa kuin juhlassa. Ravintola monet salit ja kamarit sekä veranta mahdollistavat eri kokoisten vierasryhmien kokoontumiset.
Kotisivut
 

Ravintola Le Soleil
Naantalin kylpylä, Matkailijantie 2, Naantali

Le Soleil on ihastuttava yhdistelmä eksotiikka ja perinteitä. Ravintola haluaa tarjota ainutlaatuisen ravintolaelämyksen vaikuttavassa ja viihtyisässä ympäristössä.
Kotisivut


Ravintola Trappi
Nunnakatu 3, Naantali

Trappi on vakiinnuttanut asemansa viihtyisänä ja tunnelmallisena lounas- ja à la carte -ravintolana. Trapin Piha palvelee asiakkaitaan kauniissa pihapiirissä vanhan luostarikirkon kupeessa.
Kotisivut

Kilpimyymälät

Kalaliike S. Wallin Seur. Oy
Turun kauppahalli, Turku, Linnankatu 15, 20100 Turku

Kalaliike S. Wallin on Suomen toiseksi vanhin kalaliike. Turun Kauppahalliissa se on toiminut hallin valmistumisesta asti, eli 15.11.1896 alkaen. Wallinin tiskiltä löytyy aina niin kotimaista kalaa kuin kansainvälisiä makujakin. Arkisin tarjolla on myös maistuvaa lounasta.
Kotisivut

Lihaliike Reino Jokinen Oy
Eerikinkatu 16 / Turun kauppahalli, 20100 Turku

Reino Jokinen myy laadukkaita kotimaisia lihatuotteita ja Euroopan lihaherkkuja Turun Kauppahallissa. Yritys on perustettu vuonna 1934, ja yli 80-vuotinen liha-alan kokemus ja perinne ovat saaneet jatkua nyt jo kolmanteen polveen. Lihaliikkeellä on Turun kauppahallissa liki 30-metrinen palvelutiski, jonka erillisenä osastona toimii Poronlihan Erikoisliike.
Kotisivut

Stockmann Food Market Herkku Turku,
Yliopistonkatu 22, Turku

Food Market Herkku on ruokakeidas, jossa hyvää ruokaa ja puhtaita raaka-aineita rakastetaan. Herkun inspiraationa toimi suurkaupunkien kauppahallit, katuruoka ja uusimmat ruokatrendit. Herkusta löydät valikoimat ja palvelut, joita Suomessa harvemmin näkee.
Kotisivut

K-Supermarket Manhattan City,
Yliopistonkatu 29 b, Kivikukkaron liikekeskus, Turku

Aiemmin K-Supermarket Manhattanina toiminut asiakkaiden äänestämänä Suomen paras K-Supermarket ja ensimmäisenä K-Supermarketina Suomessa Chaîne des Rôtisseurs –kilven saanut kauppa sijaitsee nykyään Turun keskustassa, kävelykadun varrella, Kivikukkarossa. Yritys seuraa ruokatrendejä ja tarjoaa ideoita ja reseptejä ruoanlaittoon, arjen helpoista ja nopeista aterioista hifisteleviin juhlaillallisiin.
Kotisivut