Yhteistyökumppaneiden myöntämät jäsenetuudet

JÄSENETUJA TURUN KAUPPAHALLISTA


Osa Turun Kauppahallin yrittäjiä haluavat huomioida Chaîne des Rôtisseurs -jäseniä antamalla 10% alennuksen ostoksista voimassa olevaa jäsenkorttia vastaan.

Edun tarjoavat molemmat Kauppahallin kilpiyritykset:


Kalaliike S. Wallin Seur. Oy
Kalaliike S. Wallin on Suomen toiseksi vanhin kalaliike. Turun Kauppahalliissa se on toiminut hallin valmistumisesta asti, eli 15.11.1896 alkaen. Wallinin tiskiltä löytyy aina niin kotimaista kalaa kuin kansainvälisiä makujakin. Arkisin tarjolla on myös maistuvaa lounasta.


Lihaliike Reino Jokinen Oy
Reino Jokinen myy laadukkaita kotimaisia lihatuotteita ja Euroopan lihaherkkuja Turun Kauppahallissa. Yritys on perustettu vuonna 1934, ja yli 80-vuotinen liha-alan kokemus ja perinne ovat saaneet jatkua nyt jo kolmanteen polveen. Lihaliikkeellä on Turun kauppahallissa liki 30-metrinen palvelutiski, jonka erillisenä osastona toimii Poronlihan Erikoisliike.


Lisäksi alennuksen saa seuraavista yrityksistä:

Herkkunuotta
lIoisen palvelun kalaliike, jonka tiskiltä löytyy kotimaista kalaa ja erikoisuuksia maailmalta

Poronlihan Erikoisliike Heinoset Oy
Poron ja riistan erikoismyymälä

Turun Tee ja Mauste
Laaja valikoima teelaatuja ja mausteita

Ullan Pakari
Perinteistä Satakuntalaista kiviarinaleipää


Ravintolat


Ravintola Suomalainen Pohja
Aurakatu 24, Turku

Suomalainen Pohja tarjoilee klassisen keittiön herkkuja modernilla twistillä Turun komeimmalla paikalla Taidemuseonmäessä. Nostalgiaoikeudet!
Kotisivut

Huom! Suomalainen Pohja tarjoaa rotisseures-kortilla -10% laskun loppusummasta!

Jäsenetu K-Supermarket Manhattan Cityltä 
 

K-Supermarket Manhattan City tarjoaa ostoksista 7% rotissöörialennuksen!

K-Supermarket Manhattan on asiakkaiden äänestämänä Suomen paras K-Supermarket 2017. Ensimmäisenä K-Supermarketina Suomessa Manhattanilla on lisäksi Chaîne des Rôtisseurs –kilpi. Yritys seuraa ruokatrendejä ja tarjoaaideoita ja reseptejä ruoanlaittoon, arjen helpoista ja nopeista aterioista hifisteleviin juhlaillallisiin.