Uusien jäsenten esittely

Hannu Hyppönen

Olen ravintola Lappeenrannan Upseerikerhon toiminnanjohtaja.

Tehtäviini kuuluvat ravintolan kokonaistoiminnan johtaminen, rakennuksen ylläpitäminen ja yhdistystoiminta.

Päädyin jäseneksi keittiömestarimme Ulla Liukkosen aloitteesta ja esityksestä.

Oma gourment osaamiseni liittyy ravintolan edellytysten luomiseen lounastarjonnan ja tilauspalvelujen kehittämiseksi. Keskiössä on asiakkaiden tarpeiden tunnistaminen ja palvelujen markkinointi asiakkaat tavoittavilla kanavilla. Haluan antaa oman panokseni ruokiin ja annoksiin niihin liittyvien tarinoiden muodossa. Näin asiakkaalle tarjotaan elämyksiä satoina makuina ja tarinoina.


Omassa toiminnassani pidän tärkeänä kotiruoan tekemistä itse ja yhdessä perheen kanssa. Haluan siirtää lapsilleni taidon tehdä ruokaa itselle ja ystäville. Nautin erityisesti siitä, että ruokaa tehdään ja nautitaan koko perhe yhdessä.

Kesällä oma suosikkireseptini on paella, joka tehdään muurinpohjapannulla, omalla pihalla. Reseptiin kuuluvat pannulle laittamisjärjestyksessä: oliiviöljy, valkosipuli, riisi, valkoviini, sahrami veteen sekoitettuna, pieneksi lohkotut paprikat ja tomaatit, tonnikala, grillatut kanan palat, simpukat ja katkaravut. Koristeeksi ja makupaloiksi kokonaiset jättikatkaravut ja sitruunalohkot. Mausteeksi hyppysellinen mustapippuria ja ripaus chilimaustetta. Nautitaan kylmän sangrian kera hyvässä seurassa

Toivon jäsenyydeltäni mahdollisuutta tutustua alan ammattilaisten ja harrastajien kanssa ravintoloihin, joissa yhdistyvät hyvä palvelu ja erinomainen ruoka ainutlaatuisessa ympäristössä.

Toivomukseni voutikunnalle on yhteisiä elämyksiä makujen äärellä lähellä ja vähän kauempanakin.