Vuosikokous 11.5.2022 Helsingin Pörssiklubi

Chaîne des Rôtisseurs Helsinki -yhdistyksen  sääntömääräinen vuosikokous pidetään keskiviikkona 11.5.2022 klo 17.00 Helsingin Pörssiklubilla, Fabianinkatu 18, 4krs., Helsinki.

Kokouksessa käsitellään vuosikokoukselle yhdistyksen sääntöjen 11. kohdan mukaan kuuluvat asiat.

Kokousmateriaali, vuoden 2021 tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajan lausunto sekä tulo- ja menoarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2022-23 ovat luettavissa ja tulostettavissa kotisivuiltamme, linkki TÄSSÄ.

Ilmoittautuminen:

Pyydämme kokousosallistujia ilmoittautumaan ennakkoon (4.5.2020 mennessä) Lyyti-palvelun kautta, linkki TÄSSÄ. Kokous järjestetään vallitsevien koronasuositusten mukaisesti huomioimalla, että sairaana tai oireisena tai karanteenissa olevana et luonnollisesti voi tulla paikan päälle. Emme järjestä etäosallistumismahdollisuutta vuosikokoukseen, vaan pyydämme jäseniä huomioimaan, että kokoukseen voi osallistua myös valtakirjalla. 

Tervetuloa!


Hallitus

***

Kokouksen jälkeen nautimme Pörssiklubilla vuosikokous-illallisen n. klo 18.15 alkaen. Tähän tilaisuuteen voit ilmoittautua myös yllä olevan Lyyti-linkin kautta maksamalla osallistumismaksun/t.  Illallinen on avec. 

Menu:

VIHREÄÄ JA VALKOISTA PARSAA, KUIVATTUA PROSCIUTTOA JA HOLLANDAISE

***

PARMESAANILLA TÄYTETTYÄ KUHAA, SITRUKSINEN PARSA-PERUNAKAKKU JA GREMOLATAA

***

VALKOVIINISSÄ HAUDUTETTUA RAPARPERIA, VALKOSUKLAATA JA MANTELIA

***

KAHVI TAI TEE

Hinta:

63 €/hlö, sis. alkumaljan. Ruokajuomat valitaan Pörssiklubin valikoimasta paikan päällä ja maksetaan illan päätteeksi.

Pukukoodi: pikkutakki ja käädyt

Tervetuloa!