OMGD - Kuplivat viinit

Huhtikuun virtuaaliseen viininmaisteluun on jo ilmoittautuneita, mutta mukaan sopii! Kokeillaan, miten maistelu onnistuu ilman täsmäviinejä - maisteluryhmien edustajan voi itselleen ja seurueelleen valita.

Ajankohta: perjantaina 16.4.2021 klo 18

Teema: Kuohuvien viinien erot

Toteutus: TEAMS-ympäristö (erillinen linkki lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille)

Asiantuntija: Taina Vilkuna MW

Huhtikuu on oiva ajankohta maistella kuohujuomia ja oppia uutta maistelusanastosta alkaen. Pruuvin alussa opimme lisää kuplivien trendeistä ja ruokakumppaneista sekä tutustumme myös lyhyesti valmistustapojen eroihin. Sitten maistelemme rinnakkain proseccoa, cavaa ja samppanjaa.

Viinit: Maistelun viinit hankit itse. Riippuen osallistutko yksin, kaksin vai pienessä turvallisessa lähipiirissäsi, valitse itsellesi sopivimmat prosecco-, cava- ja samppanja-vaihtoehdot ja pullokoot. Huomaathan, että eri Alkoissa valikoima vaihtelee. Kun tilaat tuotteet verkkokaupasta, saat kaikki juomat yhdellä kertaa haluamaasi Alkon myymälään. 

Jos Sinulla on cavaa, proseccoa ja/tai samppanjaa jo kotona omassa varastossasi, voit maistaa huoletta myös niitä. Pruuvissa keskitymme kuohuviinityylien yleisiin eroihin, emme niinkään yksittäisten viinien ominaisuuksiin.

Tässä linkkejä vaihtoehtoihin. Voit valita yhden kuohuvan jokaisesta ryhmästä eli yhteensä 3 tuotetta (tai toki useampiakin, jos niin haluat 😊):

Prosecco:

Mionetto di Cartizze Prosecco Dry

Piccini Prosecco Extra Dry

Zonin Prosecco Brut

Le Contesse Prosecco Brut Organic


Cava:

Gramona Imperial Gran Reserva Cava Brut 2012

Alta Alella Mirgin Reserva Cava Brut Nature 2017

Villa Conchi Cava Brut

Codorníu Ecologica Cava Brut


Samppanja:

Piper-Heidsieck Vintage Champagne Brut 2012

André Clouet Silver Champagne Brut Nature

Drappier Carte d'Or Champagne Brut

G.H. Martel & Co Prestige Champagne Brut


Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu tähän virtuaalitapahtumaan LYYTI-palvelun kautta, linkki TÄSSÄ. Yksi ilmoittautuminen riittää, vaikka kanssasi osallistuu useampikin pruuvaaja. Tapahtuma on maksuton, mutta lähetämme TEAMS-linkkiyhteystiedon vain ilmoittautuneille.


TERVETULOA MUKAAN!