Nuori kokki -kilpailukapituli

Vuoden 2023 kansallinen Nuori kokki -kilpailu järjestetään lauantaina 21.1.2023 Helsingissä. Samana iltana järjestetään Nuori kokki -paikalliskapituli, jossa parhaat nuoret kokit palkitaan ja installoimme myös uusia Rôtisseurs-jäseniä.

Jeunes Chef Rôtisseurs – Nuorten kokkien kilpailu - on merkittävä Chaîne des Rôtisseurs -järjestön toiminnanmuoto. Tavoitteena on antaa nuorille ammattilaisille mahdollisuuksia kehittää taitojaan. Alueellisissa kilpailuissa voutikuntiensa parhaiksi valitut kilpailevat Helsingissä paremmuudesta kansallisessa kilpailussa, jonka voittaja lähtee edustamaan Suomea kansainväliseen kilpailuun. Vuoden 2022 Nuori kokki -maailman mestaruuskisoissa helsinkiläinen Otto Hietamies ylsi hopealle.

Nuori kokki -kilpailun palkinnot jaetaan paikalliskapitulin Grand Dîner -juhlaillallisella ravintola Pörssissä. Samalla toteutamme pienimuotoisen installointijuhlan ja annamme Rôtisseurs-käätyjä uusille jäsenille tai arvonvaihtajille.

Aika

Lauantai 21.1.2023 klo 17-23

 Paikka

Ravintola Pörssi, Fabianinkatu 14, Helsinki

 Ohjelma   

17.00         Maistelutori Pörssitalon linnanpihalla, baarit avoinna

17.50         Siirtyminen saliin

18.00         Nuori kokki -kilpailujen palkintojen jako

18.20         Installointi 

19.00         Samppanjatarjoilu

19.15         Grand Dîner               

Menu       

 Amuse-bouche

 Madetta ja mateenmätiä

 Maa-artisokkakeittoa, maa-artisokkatartar ja pekonia

 Miedosti savustettua poroa, tummaa karpalokastiketta ja manteliperunaa

 Mustaleima Emmental, 18 kk kypsytetty

 Mustikkaa ja sitruunaa

 Kahvi/tee ja praliini

 ***

Juomina huolellisesti valikoidut samppanja ja viinit

Kapitulissamme on tilaa 150 vieraalle. Installointiin varaamme paikkoja 30 jäsenelle –käätyjä odottavat jäsenet ja arvonvaihdon takia uusia käätyjä hakevat sekä kunnialaattojen saajat. Annamme näille jäsenille ilmoittautumismahdollisuuden ennakkoon ja tiedotamme kohderyhmää erillisellä kirjeellä ohjeineen.

Hinta

Nuori kokki -kapitulin hinta on 139 €/hlö. Hinta sisältää illallista edeltävän maistelutorin tarjonnan (juomat baarista omakustanteisesti) ja Grand Dîner -juhlaillallisen ruokajuomineen ja palkinto- ja installointiseremonioineen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti LYYTI-palvelussa maksamalla oma- ja seuralaisen osallistumismaksu(t).

Kapitulin installointi on täynnä!

Kaikki kapitulivieraat - ilmoittautumislinkki TÄSSÄ. Linkki on auki.

Ilmoittautuessasi varaa jäsenkorttisi näkyville, sillä pyydämme tietoa jäsennumerostasi. Ilmoita myös mahdolliset ruokarajoitteet. Täytä ilmoittautuminen huolellisesti käyttämällä nimissä isoja alkukirjaimia.

Peruuttamisehdot

Tapahtumaan ilmoittautuneet ja kapitulipaketin maksaneet saavat maksamansa hinnan takaisin vähennettynä toimistokuluilla 10 €/hlö, mikäli peruutus on tehty 31.12.2022 mennessä. 10.11.2020 mennessä palautamme 50 % maksetusta summasta. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista emme voi enää palauttaa maksettuja osallistumismaksuja.

Majoitus

Nuori kokki -kapituliin osallistujat varaavat itse mahdollisesti tarvitsemansa hotellimajoituksen. Olemme neuvotelleet majoituspaketin Scandic Grand Central Helsinki -hotellin kanssa 20.-22.1.2023. Osoite Vilhonkatu 13. Huonehintaan sisältyy runsas luomutuotteita sisältävä aamiainen ja maksuton Wi-Fi

Huonetyyppi standard

Hinta 148 € yhden hengen huone/vrk ja 168 € kahden hengen huone/vrk

Varaaminen osoitteesta: http://www.scandichotels.fi

Varaukset voi tehdä varaustunnuksella BCHA200123 myös puhelimitse tai sähköpostitse hotellin yhteystietoja käyttäen. Huoneet on näillä ehdoilla varattavissa 6.1.2023 saakka.

Valokuvaus

Tapahtumassa on paikalla valokuvaaja ja valokuvia voi tilata tapahtuman jälkeen. Ohjeet tilaamisesta toimitetaan osallistujille sähköpostitse ennen kapitulia.

Lisätietoja

Lisätietoja saat myös ottamalla yhteyttä sähköpostitse helsinki@rotisseurs.fi osoitteeseen.

 Pukeutumiskoodi

Smokki tai tumma puku (naisilla pitkä juhla-asu), käädyt

Tilaisuus on avec.

Tapahtumaan osallistuvien turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja noudatamme erityisellä tarkkuudella ohjeita ja määräyksiä riskittömän tapahtumaympäristön turvaamiseksi. Varmistuthan siitä, että tulet ainoastaan terveenä tilaisuuteen ja olet huolehtinut myös rokotesuojasta viranomaisohjeiden mukaan. Tapahtumaan on rajoitettu osallistujamäärä.