Kilpi-ilta ravintola Kultá Kitchen & Bar (Laplandhotels Bulevardi) 21.3.
Saamme Helsinkiin uuden kilpiravintolan, kun Lapland hotels Bulevardin Kultá Kitchen & Bar -ravintola saa Rôtisseurs-laatutunnustuksen maaliskuussa.
Lapland hotels -ketju on eri puolilla Suomea niittänyt mainetta laadukkailla hotelliravintoloillaan, joihin tullaan nauttimaan pohjoisen juuria kunnioittavasti maailman puhtaimmista raaka-aineista, kuten riistasta, porosta, sienistä, jäkälistä ja mm. koivunlehdistä rakennettuja ruoka-annoksia.
Kultá Kitchen & Bar -ravintola Bulevardilla tarjoaa kiireetöntä ja rentoa ruokailukokemusta, jossa keittiömestari Mika Heiskasen (Maître Rôtisseur) komennossa modernit ja luonnolliset maut ovat annosten päätähtiä. Kokemusta täydentää erittäin ammattitaitoinen palvelu. Kultá Kitchen &Bar on Rôtisseurs-kilven arvoinen paikka. Juhlistetaan yhdessä uutta Kilpiravintolaa!
Aika: Maanantai, 21.3.2022 klo 17.30-21.30
Paikka: Kultá Kitchen & Bar, Bulevardi 28, Helsinki (Lapland hotels Bulevardi)
Menu:
· Sokerisuolattua siikaa, punajuurta, piparjuurta ja pellavansiementä
· Paistettua poron ulkofileetä, grillattua poron kieltä, tummaa suklaakastiketta ja selleriä
· Sitruuna-manteli-frangipani, valkosuklaa-mustikkamoussea, meiramijäätelöä jakatajakaramellia
Suositusviinit:
· Baron de Ley Varietales Garnacha Blanca, Rioja, Espanja
· Domaine Duclaux Châteauneuf-du-Pape, Ranska
· Schmitges Erdener Treppchen Riesling Auslese 2017, Mosel, Saksa
Hinta: 56 € sisältäen 3 rl menun ja alkumaljan.
Viinipaketti: 37 €/hlö (maksetaan paikan päällä).
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu LYYTI-palvelussa viimeistään 15.3. maksamalla osallistumismaksu(t). Linkki Lyytiin TÄSSÄ.
Osallistujamäärä on rajoitettu.
Tilaisuus on avec, pukukoodi pikkutakki ja käädyt.
Tervetuloa!