Kilpi-ilta ravintola Kultá Kitchen & Bar (Laplandhotels Bulevardi) 21.3.

Saamme Helsinkiin uuden kilpiravintolan, kun Lapland hotels Bulevardin Kultá Kitchen & Bar -ravintola saa Rôtisseurs-laatutunnustuksen maaliskuussa.

 Lapland hotels -ketju on eri puolilla Suomea niittänyt mainetta laadukkailla hotelliravintoloillaan, joihin tullaan nauttimaan pohjoisen juuria kunnioittavasti maailman puhtaimmista raaka-aineista, kuten riistasta, porosta, sienistä, jäkälistä ja mm. koivunlehdistä rakennettuja ruoka-annoksia.

Kultá Kitchen & Bar -ravintola Bulevardilla tarjoaa kiireetöntä ja rentoa ruokailukokemusta, jossa keittiömestari Mika Heiskasen (Maître Rôtisseur) komennossa modernit ja luonnolliset maut ovat annosten päätähtiä. Kokemusta täydentää erittäin ammattitaitoinen palvelu. Kultá Kitchen &Bar on Rôtisseurs-kilven arvoinen paikka. Juhlistetaan yhdessä uutta Kilpiravintolaa!

Aika: Maanantai, 21.3.2022 klo 17.30-21.30

Paikka: Kultá Kitchen & Bar, Bulevardi 28, Helsinki (Lapland hotels Bulevardi)

Menu:

·       Sokerisuolattua siikaa, punajuurta, piparjuurta ja pellavansiementä

 ·       Paistettua poron ulkofileetä, grillattua poron kieltä, tummaa suklaakastiketta ja selleriä

 ·       Sitruuna-manteli-frangipani, valkosuklaa-mustikkamoussea, meiramijäätelöä jakatajakaramellia

 Suositusviinit:

·       Baron de Ley Varietales Garnacha Blanca, Rioja, Espanja

 ·       Domaine Duclaux Châteauneuf-du-Pape, Ranska

 ·       Schmitges Erdener Treppchen Riesling Auslese 2017, Mosel, Saksa

Hinta: 56 € sisältäen 3 rl menun ja alkumaljan.

Viinipaketti: 37 €/hlö (maksetaan paikan päällä).

 Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu LYYTI-palvelussa viimeistään 15.3. maksamalla osallistumismaksu(t). Linkki Lyytiin TÄSSÄ.

 

Osallistujamäärä on rajoitettu.

Tilaisuus on avec, pukukoodi pikkutakki ja käädyt.

 

Tervetuloa!