K-Supermarket Tapiolan Kilpipäivä pe 28.10.2022

K-Supermarket  Tapiola järjestää oman Rôtisseurs-kilpipäivän perjantaina 28.10. klo 11-18.

Kauppias Sami Taivassalo luotsaa K-Supermarket Tapiolaa osaavalla otteella. Tuotevalikoima on laaja ja täyttää erinomaisesti ruokaharrastajan vaatimukset myös laadullisesti. Ruokakauppa on itseasiassa myös herkkukauppa, jossa itsepaveluhyllyjen lisäksi palvelutiskit tarjoavat asiakkaille elämyksiä. Palvelun laatu on huippuluokkaa, asiakas tuntee olonsa arvostetuksi asioidessaan Tapiolassa. Tämä kauppa on Rôtisseurs-kilpensä ansainnut.

K-Supermarket Tapiola järjestää omatoimisen kilpipäivän perjantaina 28.10. syntymäpäiväviikkonsa kunniaksi. Asiakkaita hemmotellaan paikan päällä kokatuilla herkkumaistiaisilla: kalaa (mm. dry aged hamachia), riistaa, lihaa. Paikalla on mm. Chef Rôtisseur Jarmo Ritvanen Atrialta valmistamassa kotimaista naudan sisäfileetä.

K-Supermarket Tapiola kutsuu tapahtumaan ja ostoksille myös kaikki Rôtisseurs-järjestön jäsenet. Kilpipäivänä kauppa tarjoaa 10 %:n alennuksen jäsenetuna kaikista ostoksista(poislukien tupakka, alkoholi ja äidinmaitovastikkeet) kassalla jäsenkortin ja henkilöllisyystodistuksen näyttäville asiakkaille. 

Katso liitteestä tapahtumaa koskeva flyer-tiedote. Linkki TÄSSÄ.

K-Supermarket Tapiola, kauppakeskus Ainoa, Länsituulentie 12, Espoo