Joululounas ravintola Pörssi 10.12.2022

Lämpimästi tervetuloa Chaîne des Rôtisseurs Helsinki -yhdistyksen perinteiselle Joululounaalle lauantaina 10.12.2022 klo 12.00 Ravintola Pörssiin (Fabianinkatu 14, Pörssitalo, Helsinki).


Joululounaalle voit ottaa mukaan läheisiäsi nauttimaan Rôtisseurs-henkisestä ja juhlavasta lounaasta. Tänäkään vuonna emme ole halunneet tinkiä runsaasta alkupalapöydästä ja se on koottu Rôtisseurs-toiveiden mukaisesti. Joulupukkikin vierailee lounaalla...


Hinta: Jäsenet: 45 €/hlö, vieraat: aikuiset 60 €/hlö, alle 12 v. lapset 30 € ja alle 5 v. lapset 10 €. Sisältää runsaan buffet-pöydän alku- ja pääruokineen sekä herkullisen jälkiruokapöydän.

Alkumaljana voutikunta tarjoaa samppanjaa. Muut juomat jokainen tilaa ja maksaa itse paikan päällä. Huom. vaateraha 3,50 €/hlö maksetaan juomalaskun yhteydessä.

Voutineuvosto on neuvottelut myös edulliset hinnat laadukkaalle samppanjalle ja viineille tilattavaksi pöytiin pulloittain:

Samppanja Guy Larmandier Rose Brut Premier Cru 49,00 € pll             

Valkoviini Soalheiro Alvarinho 2021 hinta 35,90 € pll

Punaviini Château de Montfaucon Baron Louis 2016 42,40 pll

Tämän lisäksi tilattavissa on myös Pörssi-ravintolan muu juomavalikoima, ml. alkoholittomat vaihtoehdot.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 7.11.2022 klo 10.00 LYYTI-verkkokaupassamme. Teemme parhaamme, että voimme sijoittaa seurueesi samaan pöytään ravintolan tilarajoitteet huomioiden. Siispä anna kaikki seurueesi nimitiedot selkeästi ilmoittautumisen yhteydessä, myös lasten nimet. Kirjoita nimet isoilla alkukirjaimilla.

Mukaan mahtuu 200 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 30.11.2022 maksamalla osallistumismaksut verkkokaupassamme sähköisin pankkiyhteyksin, mobile paylla tai luottokortilla. Linkki verkkokauppaan TÄSSÄ. Ilmoita samalla toivomasi pöytäseurue ja mahdolliset muut erityistoiveet sekä ruokarajoitteet (otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon menussa).

Pukukoodi: pikkutakki, solmio ja käädyt. Tonttulakkia saa käyttää ja se on suotavaakin.


TERVETULOA!