Jäsenvierailu Ravinteli Vintti, Hämeenlinna

Nuoret ravintolayrittäjät ovat nostaneet ravintoloillaan Hämeenlinnan ruokavierailukohteeksi. Vierailemme lokakuussa Ravinteli Vintissä.


Hämeenlinna kuuluu Rôtisseurs-järjestössä Lahden voutikunnan alueeseen, mutta kaupungissa asustaa ja vaikuttaa myös mm. Helsingin ja Tampereen voutikuntien jäseniä. Tämä sopii hyvin ja paikalliset rôtisseursit ovat saaneet viime aikoina nähdä kotikaupungin gastronomisen tason nousun monen uudisravintolan toimesta. Ja mukavaa on, että Hämeenlinnan monet muutkin ravintolat ovat nostaneet tasoaan selvästi.

Ravinteli Vintti edustaa Hämeenlinnassa fine dining -ravintoloita. Nuoret ja ennakkoluulottomat ravintoloitsijat ovat tarttuneet rohkeasti haasteeseen  menestyä pienehkössä kaupungissa konseptillaan. Kekseliäisyys ja kokeilunhalu ovat tuoneet menestystä ja asiakkaita kaupungin ulkopuoleltakin. 

Järjestämme nyt vierailun Ravinteli Vintille (www.ravintelivintti.fi). Helsingistä osallistuville järjestämme kuljetuksen. Ja toivomme, että Hämeenlinnassa (tai lähellä) asuvat rôtisseursit osallistuisivat illalliselle riippumatta voutikunnasta.

Chef Rôtisseur Joakim Parkkonen vastaa illallisesta.

Aika: torstai 13.10.2022 klo 18.00 - 22.00

Paikka: Ravinteli Vintti, Viipurintie 4, Hämeenlinna

Menu: Nautimme 6 ruokalajin sesongin raaka-aineista huolella valmistetun menun siihen valittujen juomien kera.

Hinta: Menu 73 €/hlö sisältäen lasin samppanjaa alkuun. Viinipaketti 59 €, puolikas viinipaketti 29,50 € ja alkoholiton juomapaketti 43,50 €. Juomapaketit ostetaan paikan päällä.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu pian, mutta viimeistään 30.9. Lyyti-palvelun kautta maksamalla osallistumismaksu(t). Linkki Lyytiin TÄSSÄ. Ilmoita samalla osallistutko kuljetukseen ja jos Sinulla/seuralaisellasi on ruokarajoitteita.

Kuljetus: Voutikunta tarjoaa linja-autokuljetuksen Helsingistä Hämeenlinnaan ja takaisin. Auto lähtee Kiasman tilausajolaiturista 13.10. klo 16.30 ja palaa keskustaan illallisen päätyttyä.

Pukukoodi: Pikkutakki ja käädyt

Tilaisuus on avec.