Chaîne des Rôtisseurs Helsinki -yhdistyksen vuosikokous ja -illallinen 11.8.2021

Kutsu Chaîne des Rôtisseurs Helsinki  -yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen


Chaîne des Rôtisseurs Helsinki -yhdistyksen  sääntömääräinen vuosikokous pidetään keskiviikkona 11.8.2021 klo 17.00 Scandic Grand Central Helsinki -hotellissa (Armas Lindgren kabinetti), Vilhonkatu 13, Helsinki

Kokouksessa käsitellään vuosikokoukselle yhdistyksen sääntöjen 11. kohdan mukaan kuuluvat asiat.

Kokousmateriaali, vuoden 2020 tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajan lausunto sekä tulo- ja menoarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2021-22 ovat luettavissa kotisivuiltamme, linkki TÄSSÄ.

Pyydämme kokousosallistujia ilmoittautumaan ennakkoon Lyyti-palvelun kautta, linkki TÄSSÄ. Kokous järjestetään vallitsevien koronasuositusten mukaisesti. Otathan itsekin huomioon voimassa olevat suositukset: sairaana, oireisena, tai karanteenissa olevana et luonnollisesti voi tulla paikan päälle. Emme järjestä etäosallistumismahdollisuutta vuosikokoukseen, vaan pyydämme jäseniä huomioimaan, että kokoukseen voi osallistua myös valtakirjalla. 

Tervetuloa!

Hallitus

***

Kokouksen jälkeen nautimme samassa kabinetissa vuosikokous-illallisen klo 18:30 alkaen. Tähän tilaisuuteen voit ilmoittautua myös yllä olevan Lyyti-linkin kautta maksamalla osallistumismaksun/t.  Illallinen on avec

Menu:

Alkumaljana Champagne De Castelnau Brut

*** 

Grillattua uuden sadon kaalia ja yrttikastiketta

***

Voissa haudutettua turskaa, sieniä ja karamellisoitua sipulia

***

Savustettuja lakkoja ja suolakinuskia

Hinta: 66 €/hlö, sis. alkumaljan. Ravintola tarjoaa menulle suunnitellun juomapaketin erilliseen hintaan ja muitakin ruokajuomia on tilattavissa paikan päällä.

Pukukoodi: pikkutakki ja käädyt

Tervetuloa!