Bistro O Mat Tapiola jäsenvierailu 20.4.2022

Ravintola Bistro O Mat Tapiolan mottona on: “Miksi tehdä huonoa, kun sama aika menee hyvän tekemiseen”. Bistro O Mat tarjoaa huolellisesti valmistettua nykyaikaista ruokaa, pohjoismaisen ja ranskalaisen keittiön perinteisiä valmistustapoja kunnioittaen. Ravintola valitsee sesongin mukaan kauden parhaita tuotteita, mieluiten luomutuotteita ja kotimaisten lähituottajien puhtaita raaka-aineita.  Ravintola suosii luomuviinejä sekä viinejä, jotka on valmistettu kestävän kehityksen ajatusmallin mukaisesti. Ateriakokonaisuuksiin valitussa viinipaketissa on aina mukana jokin viinikellarin harvinaisuuksista.


Kirkkonummelaisen suosikkiravintola Bistro O Matin ravintoloitsijapariskunta Päivi ja Marko Palovaara avasivat vuoden 2019 lopulla toisen Bistro O Mat -ravintolan Espoon Tapiolaan. Päivi Palovaaralla on pitkä kokemus hovimestarin työstä Royal-ravintoloissa. Marko Palovaara on Vuoden kokki 2002 ja hänellä on työkokemusta muun muassa Michelin-tähtiravintola G.W. Sundmansista.

Länsimetrolla pääsee kätevästi Helsingin keskustasta Tapiolan metroasemalle ja kauppakeskus Ainoaan. Bistro O Mat on Ainoa Food Gardenin kulinaarinen tähti.

Aika: keskiviikkona 20.4.2022 klo 17.30-20.30
Paikka: Länsituuli 5, Espoo, Kauppakeskus Ainoa, 3. krs Food Garden

Menu:

Alkumalja

Keittiön tervehdys

Beuf tartare - häränlihatartaria, kaprista, keltuaista ja piparjuurta

Poissons du jour - grillattua turskanfileetä, broccoli-pinaattipyreetä ja
champagnekastiketta

Crème caramel ja veriappelsiinisorbettia

Hinta: 56 €/hlö sisältäen alkumaljan, 3 rl menun ja talon leipävalikoiman. 
Viinipaketti: 42 €/hlö maksetaan paikan päällä

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu LYYTI-palvelussa viimeistään 11.4. maksamalla osallistumismaksu(t). Linkki Lyytiin TÄSSÄ.

Osallistujamäärä on rajoitettu. 

Tilaisuus on avec, pukukoodi pikkutakki ja käädyt.

Tervetuloa!