Bistro Murun kilpi-ilta maanantaina 27.9.2021

Ravintola Muru on yksi Helsingin luotetuimmista bistro-tyyppisistä ravintoloista ja Murulle luovutetaan Rôtisseurs-järjestön korkeimpana huomion-osoituksena ja laadun merkkinä Rôtisseurs-kilpi syyskuussa. 

Aika: Maanantai 27.9. klo 18:00

Paikka: Kilven luovutus Murun viinibaarissa, Lönnrotinkatu 14 (klo 18), ja sen jälkeen siirrytään illalliselle ravintola Muruun, Fredrikinkatu 41.

Illallisella nautimme Murun "päivän menun", 4 rl. Viineistään palkittu ravintola on saanut muun muassa Wine Spectatorin kunniamaininnan, joten odotukset ruoan ja viinin liitosta illallisella ovat korkealla. Tilaisuudessa noudatetaan viranomaisten antamia suosituksia ja ohjeita koskine pandemian leviämisen estämistä.

Hinta: Menu 65 €/hlö, sisältäen alkusamppanjan viinibaarissa. Viinipaketti 40€/hlö (juomat maksetaan paikan päällä)

Ilmoittautuminen: Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu välittömästi, mutta viimeistään 1.9. Tilaisuuden täytyttyä Sinulla on mahdollisuus ilmoittautua jonoon. Ilmoittautuminen tehdään Lyyti-palvelun kautta maksamalla ilmoitettujen henkilöiden menut ohjeiden mukaisesti. Ilmoita samalla  mahdolliset ruokarajoitteet ja mahdollinen toivomus plaseerauksesta. Linkki Lyytiin TÄSSÄ.

Tilaisuus on avec.

Pukukoodi: pikkutakki ja käädyt
TERVETULOA!