Baskeri & Basso Bistro ke 20.10.2021 ja to 21.10.2021

Tehtaankadulla sisäpihalla sijaitseva Baskeri & Basso Bistro on niittänyt mainetta tunnelmallisuudellaan ja kodikkuudellaan. Tutustumme yhdessä tähän ravintolaan, joka on saanut vaikutteita Pariisin bistroista,  italialaisista maaseudun osterioista ja myös San Franciscon rennoista kuppiloista.


molemmat illat on myyty loppuun!


Aika: Keskiviikko 20.10.2021, klo 16:30 - 19:30 (torstaina 21.10.2021, klo 16:30-19:30)

Paikka: Baskeri & Basso, Tehtaankatu 27-29, Helsinki (käyntisisäpihalta)
Menu:  Sisältää kylmiä alkuruokia vadeilta, välipastan, lämpimän liha- tai kalaruoan sekä päivän jälkiruoan.

Juomapakettiin sisältyy alkuun lasillinen talon samppanjaa sekä illalliselle 4 lasia viiniä (sis.jälkiruokaviini) sekä kahvi.

Hinta: Menu juomineen 125 €/hlö. 

Ilmoittautuminen: Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu välittömästi, mutta viimeistään 15.9.2021. Tilaisuuden täytyttyä Sinulla on mahdollisuus ilmoittautua jonoon. Ilmoittautuminen tehdään Lyyti-palvelun kautta maksamalla ilmoitettujen henkilöiden menut ohjeiden mukaisesti. Ilmoita samalla  mahdolliset ruokarajoitteet ja mahdollinen toivomus plaseerauksesta. Linkki Lyytiin koskien 21.10. iltaa löytyy ylhäältä.  

Tilaisuus on avec.

Pukukoodi: pikkutakki ja käädyt

TERVETULOA!

"Kokkaamme raikasta, raaka-ainelähtöistä ruokaa, jonka uskallamme pitää naurettavan yksinkertaisena. Valmistamme kaikki ruoat sen kokoisina, että voit maistella useita kylmiä annoksia, syödä välirisoton tai -pastan ennen lämmintä ruokaa tai napsia juustoja ennen jälkkäriä. Halutessasi huitaiset bassoon vaikka koko ruokalistan tai syöt suosikkiruokasi tuplakoossa." 


BasBas= Nicolas "BASKERI" Thieulon, Kalle "BASSO" Kiukainen