Kastike-työpaja 8.4.2020

Tämän vuoden ensimmäinen kokkaustyöpaja keskittyy yleisön pyynnöstä kastikkeisiin. Tule mukaan oppimaan kastikeniksejä chef Jarmo Vähä-Savon opastuksella Laurean Leppävaaran kampuksen harjoituskeittiöön.

 

Aika: keskiviikkona 8.4. klo 17-22

Paikka: Laurea-ammattikorkeakoulu, Leppävaaran kampus, Vanha Maantie 9, Espoo (Sellon vieressä!)

Ohjelma: Pieni keittämö Sooci Ylämyllyltä on mukana liemipohjatuotteidensa kanssa ja tarjoaa alussa lyhyen kastikeluennon. Chef Vähä-Savon ohjaulsessa valmistamme sitten kolmen ruokalajin meniun, jossa kastikkeilla on näyttävä rooli. Mukaan mahtuu 20 Voutikunnan jäsentä. Lisäksi mukaan tulee Laureasta muutamia opiskelijosallistujia, joista osa myös avustaa illana aikana. Voit tuoda mukanasi oman veitsisetin halutessasi.

Hinta: Työpajan hinta on 50€/hlö. Se sisältää opastuksen, reseptiikan, raaka-aineet, illallisen, ja viinit kokkauksen aikana sekä illallisella. Alkoholittomia juomia on myös tarjolla.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu Lyyti-palvelussa maksamalla osallistumismaksusi. Voit maksaa luottokorttitiedoin tai sähköisellä pankkiyhteydellä. Maksuohjeet ja -ehdot löytyvät kotisivuiltamme. Linkki palveluun on TÄSSÄ.

Pukukoodi: Varustaudu keittiötyöskentelyyn sopivaan asuun. Illallisella voit käyttää halutessasi käätyjä.

Tilaisuuden osallistujamäärä on rajallinen ja se on suunnattu lähtökohtaisesti Helsingin Voutikunnan jäsenille.

 

Tervetuloa!

 

 

Leppävaaran kampus on hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoossa. Kampus sijaitsee lähellä Kehä I:n ja Turuntien solmukohtaa. Julkisista kulkuvälineistä Leppävaaran kampukselle pääsee helpoiten lähijunalla. Leppävaaraan pääsee myös linja-autoilla ja esimerkiksi Jokerilinja 550 kulkee myös Kehä I:llä. Leppävaaran juna-asema sekä bussiterminaali sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä.