Illallinen ravintola Grönissä 11.11. (2. ilta!)

Grön on Michelin-tähtensä ansainnut ja löytyy myös viiden parhaan ravintolan joukosta Suomessa tänä vuonna (50 parasta ravintolaa -lista v. 2020)

Grön on Toni Kostianin ja Lauri Kähkösen vetämä pohjoisten makujen erikoisuus Helsingissä. Grön on omalla tavallaan bistron käsitteen ytimessä, jossa hyödynnetään taitavasti olemassa olevat resurssit ja synnytetään esteettisesti loistavaa omalla metodilla toteutettua kulinarismia. Pienehkön 24-paikkaisen salin seinällä on näyttävästi esillä raaka-aineita, jotka taiotaan erilaisiksi mauiksi keittiössä. Tonin ja Laurin käsissä eri maut - umami, makea, suolainen -  ja hienosti yhdistetyt hapot keitellään tunnepläjäykseksi, joka ei jätä kylmäksi ketään. 

Chaîne des Rôtisseurs Helsinki järjestää nyt toisen tilaisuuden ensimmäisen täytyttyä nopeasti osittain rajoituksista johtuen.

Paikka: Ravintola Grön, Albertinkatu 36, Helsinki

Aika: keskiviikko 11.11.2020 klo 17:00 - 20:00

Menu: Tonin ja Laurin 5 ruokalajin huippumenu

Hinta: Menu 72€/hlö (sis. alkujuoman), viinipaketti paikan päällä ostettuna 54€/hlö. 

Ilmoittautuminen: Ilmoita itsesi ja seuralaisesi mukaan tilaisuuteen Lyyti-palvelussa viimeistään 5.11.2020 maksamalla samalla osallistumismaksu(t). Maksuohjeet ja -ehdot löytyvät kotisivuiltamme. Voit käytää luottokorttia tai sähköistä pankkiyhteyttä. Linkki Lyytipalveluun on TÄSSÄ!

Pukukoodi: Business casual ja käädyt

Tilaisuus on avec. Paikkoja on rajoitetusti.

Tervetuloa!