Illallinen ravintola Aleksanderplats 24.3.2020

Ravintola Alexanderplats niittää nyt mainetta Helsingin keskustan ravintolamaailmassa. Helsingin rotisseursit pääsevät maaliskuussa yhdessä nauttimaan uutuusravintolan neljän ruokalajin menusta, siihen sopivaksi valituista viineistä ja hyvästä seurasta.

 

Paikka: Ravintola Alexanderplats, Eteläesplanadi 22, Helsinki

Aika: Tiistai 24.3.2020 klo 18:30-21:30

Menu:

Graavattua nieriää ja piparjuurikermaa

***

Endiiviä, roquefort-juustoa, karamellisoitua saksanpähkinää ja  

omenavinaigrettea

***

Viiriäistä tryffelitäytteellä, sitruunatimjamikastiketta ja  

palsternakkapyreetä

***

Köyhät ritarit, mustikkahilloa ja vaniljajäätelöä

Hinta: Neljän ruokalajin menu sopivaan hintaan 59€/hlö, sisältäen Alexanderplatsin tarjoaman alkumaljan. Lisäksi paikan päällä voi ostaa ruokalajeihin sovitetun juomapaketin hinnaltaan 45€/hlö. Alkoholittomia juomia on luonnollisesti myös saatavilla.

Ilmoittautuminen: Ilmoita itsesi ja seuralaisesi mukaan tilaisuuteen Lyyti-palvelussa maksamalla samalla osallistumismaksu(t). Maksuohjeet ja -ehdot löytyvät kotisivuiltamme. Voit käytää luottokorttia tai sähköistä pankkiyhteyttä. Linkki Lyytipalveluun on TÄSSÄ.

Pukukoodi: Pikkutakki ja käädyt

Tilaisuus on avec. Paikkoja on rajoitetusti.

 

Tervetuloa!

 

Brasserie & Pub Alexanderplats on helposti lähestyttävä laadukas ravintola Eteläesplandilla, jossa on viihtyisän baarin lisäksi runsaasti pöytiä ruokailijoille. Alexanderplats on pitkänlinjan ravintolavaikuttajien Sampo Kanteleen ja Alexander Gullichsenin luomus, joka avattiin viime syksynä. Brasserie tarkoittaa parhaista raaka-aineista valmistettuja eurooppalaisia klassikko-annoksia,  jotka eivät kaipaa turhia koristeluja. Tyyli on selkeä ja elegantti. Pubissa on laaja valikoima oluita sekä runsaasti viinejä laseittain. Brasserie-omaista viihtyvyyttä lisää pöytien valkoiset liinat.