Illallinen Alexanderplatsissa elokuussa

Alexanderplats on niittänyt mainetta Helsingin keskustan ravintolamaailmassa. Elokuussa vierailemme tässä valovoimaisessa ravintolassa!

Paikka: Ravintola Alexanderplats, Eteläesplanadi 22, Helsinki

AikaMaanantai 24.8.2020 klo 18:00-22:00

Menu:

Graavattua nieriää ja piparjuurikermaa

***

Endiiviä, roquefort-juustoa, karamellisoitua saksanpähkinää ja  

omenavinaigrettea

***

Viiriäistä tryffelitäytteellä, sitruunatimjamikastiketta ja  

palsternakkapyreetä

***

Köyhät ritarit, mustikkahilloa ja vaniljajäätelöä

Hinta: Neljän ruokalajin menu sopivaan hintaan 59€/hlö, sisältäen Alexanderplatsin tarjoaman alkumaljan. Lisäksi paikan päällä voi ostaa ruokalajeihin sovitetun juomapaketin hinnaltaan 45€/hlö. Alkoholittomia juomia on luonnollisesti myös saatavilla.

Ilmoittautuminen: Ilmoita itsesi ja seuralaisesi mukaan tilaisuuteen Lyyti-palvelussa viimeistään 1.8.2020 maksamalla samalla osallistumismaksu(t). Maksuohjeet ja -ehdot löytyvät kotisivuiltamme. Voit käytää luottokorttia tai sähköistä pankkiyhteyttä. Linkki Lyytipalveluun on TÄSSÄ.

Pukukoodi: Business casual ja käädyt

Tilaisuus on avec. Paikkoja on rajoitetusti.

Tervetuloa!

"Brasserie & Pub Alexanderplats on helposti lähestyttävä laadukas ravintola Eteläesplandilla, jossa on viihtyisän baarin lisäksi runsaasti pöytiä ruokailijoille. Alexanderplats on pitkänlinjan ravintolavaikuttajien Sampo Kanteleen ja Alexander Gullichsenin luomus, joka avattiin viime syksynä. Brasserie tarkoittaa parhaista raaka-aineista valmistettuja eurooppalaisia klassikko-annoksia,  jotka eivät kaipaa turhia koristeluja. Tyyli on selkeä ja elegantti. Pubissa on laaja valikoima oluita sekä runsaasti viinejä laseittain. Brasserie-omaista viihtyvyyttä lisää pöytien valkoiset liinat."