Masterclass - ranskalainen maalaiskeittiö - PERUTTU!

Lähes jokainen meistä Rôtisseurs -järjestön jäsenistä haluaa oppia lisää ranskalaista ruokakulttuuria. Marraskuun Master Class -illassa Sylvain Floirac (Maître Rôtisseur Honoraire) perehdyttää osallistujat ranskalaisen maalaiskeittiön herkkujen kokkaamiseen. 12 (ensiksi ilmoittautunutta) jäsentä pääsee tekemään menun, joka illan päätteeksi nautitaan hyvien ranskalaisten viinien kera.

Aika: Tiistai 10.11. klo 17-22

Paikka: Dietan keittiö, Holkkitie 8A, 00880 Helsinki (järjestämme kimppataksikyydin Kiasman edestä, ilmoita osallistumisesta Lyytissä).

Hinta: 85 €/hlö. Sisältää opetuksen, menun ruokajuomineen ja reseptiikan.

Ilmoittautuminen:  Maksa ilmoittautuminen LYYTI-palvelussa, linkki palveluun TÄSSÄ. Voit maksaa luottokortilla tai omaa verkkopankkipalveluasi käyttäen. Ilmoita samalla osallistutko kimppataksikyytiin. Taksi lähtee Kiasman edestä tasan klo 16:30.

Pukukoodi: keittiötyöskentelyyn sopiva vaatetus, illallisella käädyt. Voit halutessasi tuoda mukanasi omat veitset.

Tervetuloa!