Kutsut - tulevat tilaisuudet

Kaikista tilaisuuksista tiedotetaan e-jäsenkirjeissä.
Jos epäilet, ettet ole saanut tiedotetta sähköpostiisi,
- tarkista roskapostilaatikkosi sisältö ja suodatusasetukset. Aiheesta enemmän >
- tarkista jäsenrekisterissämme oleva sähköpostiosoitteesi. Tarkistukset ja osoitteenmuutokset: sihteeri@rotisseurs.fi 
- Helsingin Voutikunnan tilaisuuksia koskevissa tiedusteluissa käänny Voudin (samalla tiedottaja) Vesa Loponen puoleen (helsinki@rotisseurs.fi tai 0400 605 045) 

Tutustuminen uuteen  Viinibaari Apotekiin perjantaina 4.9.

Historiallinen Helsingin XII Joutsen apteekki toimi yli sadan vuoden ajan Lapinlahdenkadun ja Eerikinkadun kulmassa.

Alkuperäistä suojellun jugendapteekin sisustusta kunnioittavan remontin jälkeen syntyi klassikkoravintoloistaan tunnettuun Asta Nurmilaukaksen ravintolaperheeseen uusi viinibaari – Apotek.

Paikka: Viinibaari Apotek, Lapinlahdenkatu 1, Helsinki

Aikaperjantai 4.9.2020 klo 13:00 - 15:30

Menu: Parin maukkaan viinilasillisen tuomaa nautintoa täydentää sopivan pienet alku- ja pääruoka, juustot ja jälkiruoka.

Hinta: Ruoka viineineen 50€/hlö

Ilmoittautuminen: Ilmoita itsesi ja seuralaisesi mukaan tilaisuuteen Lyyti-palvelussa viimeistään 28.8.2020 maksamalla samalla osallistumismaksu(t). Maksuohjeet ja -ehdot löytyvät kotisivuiltamme. Voit käytää luottokorttia tai sähköistä pankkiyhteyttä. Linkki Lyytipalveluun on TÄSSÄ.

Pukukoodi: Business casual ja käädyt

Tilaisuus on avec. 

Tervetuloa!

Tule Sinäkin Kuuhun, tilaa on vielä!

Milloin olet viimeksi käynyt Kuussa?

Ravintola Kuu avattiin Töölönkadulle toukokuussa 1966. Ravintolan nimi viitannee aikakauden avaruustoimintaan sekä kuulentojen ajankohtaisuuteen. Aiemmilla 1900-luvun vuosikymmenillä ravintolan tiloissa toimi mm. Töölönlahdella sijainneen Suomen Sokeri Osakeyhtiön sauna.

Jo alusta alkaen hivenen ranskalaisvaikutteinen Kuu on ollut varsinkin töölöläisten asiakkaiden rakastama, ja nyt Kuuhun matkataan jo toisessa tai jopa kolmannessa sukupolvessa. Ja jopa Atlantin takaa!

Paikka: Ravintola Kuu, Töölönkatu 27, Helsinki

Aikatorstai 17.9.2020 klo 18:00 - 21:00

Menu:

Aperitif ja savulohitartaletti (Champagne Oeil de Perdrix, Jean Vesselle)

***

Porotartaria, tyrnimajoneesia, puolukkaa ja piparjuurta (Pinot Noir Les Petit Grains 2018, Domaine Joseph Scharsch)

***

Paistettua siikaa, porkkana-hernekrossia ja valkoviinikastiketta (Petit Chablis 2018, Domaine Louis Moreau)

***

Pala juustoa ja omena-rosmariinihilloa (Valpolicella Ripasso 2016, Le Calendre)

***

Tyrniposset, vaniljajäätelöä ja maitosuklaakristallia (Tokaji Szamorodni 2017, Hétszölö)

Hinta: Menu 48€/hlö (sis. aperitif-samppanjan), viinipaketti  (kts. menu, 4 viiniä) paikan päällä ostettuna 42€/hlö. 

Ilmoittautuminen: Ilmoita itsesi ja seuralaisesi mukaan tilaisuuteen Lyyti-palvelussa viimeistään 10.9.2020 maksamalla samalla osallistumismaksu(t). Maksuohjeet ja -ehdot löytyvät kotisivuiltamme. Voit käytää luottokorttia tai sähköistä pankkiyhteyttä. Linkki Lyytipalveluun on TÄSSÄ.

Pukukoodi: Business casual ja käädyt

Tilaisuus on avec. 

Tervetuloa!

Lisää samppanjaa!! Samppanja-tastingit ovat olleet niin suosittuja ja täyteen buukattuja, että järjestämme vielä yhden OMGD-samppanjaillan syyskuussa.

Valitettavasti tämäkin tasting on nyt myyty loppuun. Voit halutessasi ilmoittautua jonoon peruutuspaikkojen varalle alla olevan linkin kautta.

Parhaiden kasvupaikkojen ideologialla vuonna 1947 syntynyt Palmer & Co lukeutuu samppanjaosuuskuntien tähtiin. Kellarissakin filosofia on kohdallaan: "Palmerilla on aikaa". Siten viinit nauttivat poikkeuksellisen pitkistä kypsytysajoista. Champagne Palmer & Co tuo iltaamme upean kattauksen kellarin aarteita, viiniesittelystä vastaa Peetu Eklund BBwines'sta.

Muistathan, että olemme valinneet Palmerin samppanjat Helsingin Voutikunnan nimikkosamppanjoiksi. Näinpä meistä moni voi maistaa näitä laatusamppanjoita eri tilaiuuksiemme alkujuomana.

Paikka: Ravintola Carelia, Mannerheimintie 56, Helsinki

Aikakeskiviikko 30.9.2020 klo 18:00 - 21:00

Tarjolla on kuusi samppanjaa. Maistelun ja esittelyn ohessa nautimme Carelian kolmen ruokalajin menun (valitettavasti ruokarajoitteita emme voi huomioda).

Hinta: 85€/hlö

Ilmoittautuminen: Ilmoita itsesi ja seuralaisesi mukaan tilaisuuteen Lyyti-palvelussa viimeistään 10.9.2020 maksamalla samalla osallistumismaksu(t). Maksuohjeet ja -ehdot löytyvät kotisivuiltamme. Voit käytää luottokorttia tai sähköistä pankkiyhteyttä. Linkki Lyytipalveluun on TÄSSÄ.

Pukukoodi: Business casual ja käädyt

Tilaisuus on avec. Loppuunmyyty!


Lapland Hotels Bulevardin ravintola Kultá Kitchen & Bar yllättää ja tuo terveen lappilaisen ruokakulttuurituulahduksen Helsingin ravintolamaailmaan. Mennään yhdessä maistamaan ja kokemaan!

Lapland Hotel Bulevardin ravintolan Lappi-konsepti ammentaa pohjoisesta tunnelmasta, jonka se tuo kaupunkiympäristöön modernisoituna estetiikkana ja kokemuksena. Niukkuus, maanläheisyys ja luonnonmateriaalit soivat samalla tavalla kuin pohjoisen uusi maailmanmusiikki Wimmestä Mari Boineen ja Angeleihin. Kyse ei ole päälle liimatusta kelo- ja kotaromantiikasta tai halvasta kulttuurilainasta, vaan lämpimästä minimalismista.  Ruoassa on jujua ja omaäänisyyttä sekä pohjoisten makujen puhtautta. Kultá-ravintolan toteutus katsoo eteenpäin ja muistuttaa, että Lappi on merkittävä osa suomalaista ruokakulttuuria.

Kultá on mukana tämän vuoden 50 parhaan ravintolan listalla (32.)!

Paikka: Kultà Kitchen & Bar (Lapland Hotels Bulevardi), Bulevardi 28, Helsinki

Aikakeskiviikkona 7.10.2020 klo 18:00 - 21:30

Menu: Keittiömestari Mika Heiskasen (Chef Rôtisseurs) yllätysmenu parhaista lappilaisista raaka-aineista. Kultá -ravintolassa käytetyt raaka-aineet ja pohjoisen raikkaat maut vievät syöjän luonnon peruselementtien ja kauneuden lähteille.

Hinta: Menu 63€/hlö, sisältää alkujuoman ja kahvin/teen. Viinipaketti 45€/hlö, joka maksetaan paikan päällä.

Ilmoittautuminen: Ilmoita itsesi ja seuralaisesi (tilaisuus on avec) mukaan tilaisuuteen Lyyti-palvelussa viimeistään 1.10.2020 maksamalla samalla osallistumismaksu(t). Maksuohjeet ja -ehdot löytyvät kotisivuiltamme. Voit käytää luottokorttia tai sähköistä pankkiyhteyttä. Linkki Lyytipalveluun on TÄSSÄ.

Pukukoodi: Business casual ja käädyt

Tervetuloa!


Grön on Michelin-tähtensä ansainnut ja löytyy myös viiden parhaan ravintolan joukosta Suomessa tänä vuonna (50 parasta ravintolaa -lista v. 2020)

Grön on Toni Kostianin ja Lauri Kähkösen vetämä pohjoisten makujen erikoisuus Helsingissä. Grön on omalla tavallaan bistron käsitteen ytimessä, jossa hyödynnetään taitavasti olemassa olevat resurssit ja synnytetään esteettisesti loistavaa omalla metodilla toteutettua kulinarismia. Pienehkön 24-paikkaisen salin seinällä on näyttävästi esillä raaka-aineita, jotka taiotaan erilaisiksi mauiksi keittiössä. Tonin ja Laurin käsissä eri maut - umami, makea, suolainen -  ja hienosti yhdistetyt hapot keitellään tunnepläjäykseksi, joka ei jätä kylmäksi ketään. 

Chaîne des Rôtisseurs Helsinki järjestää tilaisuuden kahtena iltana Grönissä. Kumpi näistä sopii Sinulle?

Paikka: Ravintola Grön, Albertinkatu 36, Helsinki

Aika 1keskiviikko 28.10.2020 klo 17:00 - 21:00

Aika 2: torstai 29.10.2020 klo 17:00 - 21:00 

Menu: Tonin ja Laurin 5 ruokalajin huippumenu

Hinta: Menu 72€/hlö (sis. alkujuoman), viinipaketti paikan päällä ostettuna 54€/hlö. 

Ilmoittautuminen: Ilmoita itsesi ja seuralaisesi mukaan tilaisuuteen Lyyti-palvelussa viimeistään 30.9.2020 maksamalla samalla osallistumismaksu(t). Maksuohjeet ja -ehdot löytyvät kotisivuiltamme. Voit käytää luottokorttia tai sähköistä pankkiyhteyttä.

Ilmoittaudu iltaan ke 28.10. Linkki Lyytipalveluun on TÄSSÄ.

Ilmoittaudu iltaan to 29.10. Linkki Lyytipalveluun on TÄSSÄ.

Pukukoodi: Business casual ja käädyt

Tilaisuudet ovat avec. Paikkoja on rajoitetusti.

Tervetuloa!

_______________________________________