Kutsut - tulevat tilaisuudet

Kaikista tilaisuuksista tiedotetaan e-jäsenkirjeissä.
Jos epäilet, ettet ole saanut tiedotetta sähköpostiisi,
- tarkista roskapostilaatikkosi sisältö ja suodatusasetukset. Aiheesta enemmän >
- tarkista jäsenrekisterissämme oleva sähköpostiosoitteesi. Tarkistukset ja osoitteenmuutokset: sihteeri@rotisseurs.fi 
- Helsingin Voutikunnan tilaisuuksia koskevissa tiedusteluissa käänny Voudin (samalla tiedottaja) Vesa Loponen puoleen (helsinki@rotisseurs.fi tai 0400 605 045) 

Kokoonnumme toukokuun alussa  vuoden toiseen OMGD-tilaisuuteen maistelemaan premium-luokan samppanjoita. Maisteltavina on kuusi (6) samppanjaa hintahaitarin ylemmältä sektorilta ja niiden kanssa soinnutettuja herkkuja juusto- ja leikkeletiskiltä!

Asiantuntijana on Taina Vilkuna MW!

Paikka: Ravintola Carelian kellari, Mannerheimintie 56, Helsinki

Aika: Tiistai 5.5.2020 klo 18:00 - 21:00

Hinta: 79,00 €/hlö. Sisältää  maisteltavat viinit sekä pientä purtavaa (juusto-, leikkele- ja leipävalikoima) ja toimistokulut. Tilaisuuteen mahtuu 30 viininystävää.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu sitovasti 28.4.2020 mennessä maksamalla itsesi ja seuralaisesi osallistumismaksu Lyyti-palvelussamme, linkki TÄSSÄ. Maksaessasi voit käyttää sähköistä pankkiyhteyttä tai luottokorttiasi. Lyyti-maksujärjestelmän käyttöohjeet ja -ehdot löytyvät kotisivuiltamme. 

Pukukoodi: Pikkutakki, käädyt tai Rotisseurs-pinssi.

Tilaisuus on avec.

TERVETULOA!

Tervetuloa Rôtisseurs-illalliselle ravintola Kuuhun Helsingin Töölöön!

Ravintola Kuu avattiin Töölönkadulle toukokuussa 1966. Ravintolan nimi viitannee aikakauden avaruustoimintaan sekä kuulentojen ajankohtaisuuteen. Aiemmilla 1900-luvun vuosikymmenillä ravintolan tiloissa toimi mm. Töölönlahdella sijainneen Suomen Sokeri Osakeyhtiön sauna. Jo alusta alkaen hivenen ranskalaisvaikutteinen Kuu on ollut varsinkin töölöläisten asiakkaiden rakastama. 

Paikka: Ravintola Kuu, Töölönkatu 27, Helsinki

Aika: Tiistai 28.4.2020, klo 18:30-21:30

Menu:

Aperitif ja savulohitartaletti (Brut Nominé, Champagne Nominé-Renard)

***

Porotartar, mustaa valkosipulimajoneesia, karhunvadelmaa ja jäkälää (Chianti Colli Senesi 2017, Il Poderaccio)


***

Hiillostettua siikaa, porkkanapyreetä ja valkoviinikastiketta (Riesling 2018, Domaine Joseph Scharsch)

***

Pala juustoa ja omena-rosmariinihilloa

***

Punaherukkaposset, herukanlehtijäätelöä ja valkosuklaakristallia
(Ratafia de Croisille, Chateau les Croisille)

Hinta: Neljän ruokalajin menu sopivaan hintaan 55€/hlö, sisältäen alkusamppanjan. Lisäksi paikan päällä voi ostaa ruokalajeihin sovitetun juomapaketin (3 viiniä) hinnaltaan 35€/hlö. Alkoholittomia juomia on luonnollisesti myös saatavilla.

Ilmoittautuminen: Ilmoita itsesi ja seuralaisesi mukaan tilaisuuteen Lyyti-palvelussa maksamalla samalla osallistumismaksu(t). Maksuohjeet ja -ehdot löytyvät kotisivuiltamme. Voit käytää luottokorttia tai sähköistä pankkiyhteyttä. Linkki Lyytipalveluun on TÄSSÄ.

Pukukoodi: Pikkutakki ja käädyt

Tilaisuus on avec. Paikkoja on rajoitetusti.

Tervetuloa!