Käytä hyväksesi jäsenedut!

Järjestö myöntää laatukriteeriensä perusteella ravintoloille ja herkkumyymälöille Rôtisseurs-kilven, joka on merkittävä tunnustus ruoka- ja palvelutuotteen laadusta. Kilpiyritykset tarkistetaan vuosittain.

Kilpimyymälät

Kalaliike S. Wallin Seur. Oy
Turun kauppahalli, Turku

Kalaliike S. Wallin on Suomen toiseksi vanhin kalaliike. Turun Kauppahalliissa se on toiminut hallin valmistumisesta asti, eli 15.11.1896 alkaen. Wallinin tiskiltä löytyy aina niin kotimaista kalaa kuin kansainvälisiä makujakin. Arkisin tarjolla on myös maistuvaa lounasta.
Kotisivut
 

Lihaliike Reino Jokinen Ky
Turun kauppahalli, Turku

Reino Jokinen myy laadukkaita kotimaisia lihatuotteita ja Euroopan lihaherkkuja Turun Kauppahallissa. Yritys on perustettu vuonna 1934, ja yli 80-vuotinen liha-alan kokemus ja perinne ovat saaneet jatkua nyt jo kolmanteen polveen. Lihaliikkeellä on Turun kauppahallissa liki 30-metrinen palvelutiski, jonka erillisenä osastona toimii Poronlihan Erikoisliike.
Kotisivut

Stockmann Food Market Herkku Turku,
Yliopistonkatu 22, Turku

Food Market Herkku on ruokakeidas, jossa hyvää ruokaa ja puhtaita raaka-aineita rakastetaan. Herkun inspiraationa toimi suurkaupunkien kauppahallit, katuruoka ja uusimmat ruokatrendit. Herkusta löydät valikoimat ja palvelut, joita Suomessa harvemmin näkee.
Kotisivut
 

K-Supermarket Manhattan,
Pitkämäenkatu 4, Turku

K-Supermarket Manhattan on asiakkaiden äänestämänä Suomen paras K-Supermarket 2017. Ensimmäisenä K-Supermarketina Suomessa Manhattanilla on lisäksi Chaîne des Rôtisseurs –kilpi. Yritys seuraa ruokatrendejä ja tarjoaaideoita ja reseptejä ruoanlaittoon, arjen helpoista ja nopeista aterioista hifisteleviin juhlaillallisiin.
Kotisivut

Turun kilpiyritykset

Kilpiravintolat

 

Turku:
 

Ravintola Smör
Läntinen Rantakatu 3, Turku.

Ravintola Smör sijaitsee Turun keskustassa, vanhassa kirjastokorttelissa Aurajoen varrella. Smör tarjoaa suussasulavia elämyksiä ja hakee inspiraationsa skandinaavisen keittiön rehellisestä ja rouheasta ruuasta. 
Kotisivut
 

Ravintola Suomalainen Pohja
Aurakatu 24, Turku

Suomalainen Pohja tarjoilee klassisen keittiön herkkuja modernilla twistillä Turun komeimmalla paikalla Taidemuseonmäessä. Nostalgiaoikeudet!
Kotisivut

Huom! Suomalainen Pohja tarjoaa rotisseures-kortilla -10% laskun loppusummasta!
 

Radisson Blu Marina Juhlakerros

Marinan Juhlakerros tarjoaa Turun tyylikkäimmät tilat juhlien sekä tapahtumien järjestämiseen. Marinan Juhlakerroksen valoisista tiloista aukeaa idyllinen näkymä suoraan Aurajoelle. Monikäyttöiset ja muunneltavat tilat tarjoavat täydelliset puitteet niin juhlien, kokousten kuin cocktailtilaisuuksienkin järjestämiseen.

Kotisivut


sekä

Turun Kaupungintalon edustuskeittiö
Turun Kaupungintalo, Aurakatu 1

Turun kaupungin edustuskeittiö huolehtii muun muassa Turun kaupunginjohtajien vieraiden sekä vastaanottovieraiden kestitsemisestä.


Turun voutikunnan muut kilpiravintolat:
 

A. Ahlström Kiinteistöt Oy, Noormarkun ja Kauttuan klubit
(Laviantie 14, Pori ja Sepäntie 3, Eura)

Ahlströmillä  tarjotaan makuelämyksiä liikelounaille, kokouksiin ja juhliin. Ahlströmin keittiö tuo tuoreet ruokaterveiset suoraan metsistä ja toreilta, kauppahalleista ja juustoloista sekä ruukin omasta puutarhasta. Kotisivut
 

Raatihuoneen Kellari
Hallituskatu 9, Pori.

Raatihuoneen kellarin intohimona on valmistaa selkeätä, laadukasta ja korkeatasoista ruokaa hyvistä raaka-aineista. Ravintola sijaitsee vuonna 1841 rakennetun Porin Raatihuoneen arvokkaissa tiloissa, keskellä kauneinta Poria.
Kotisivut
 

Ravintola Salon Seurahuone
Asemankatu 1, Salo

Salon Seurahuoneessa voi nauttia käsintehdyn makuisesta ruoasta niin arjessa kuin juhlassa. Ravintola monet salit ja kamarit sekä veranta mahdollistavat eri kokoisten vierasryhmien kokoontumiset.
Kotisivut
 

Ravintola Le Soleil
Naantalin kylpylä, Matkailijantie 2, Naantali

Le Soleil on ihastuttava yhdistelmä eksotiikka ja perinteitä. Ravintola haluaa tarjota ainutlaatuisen ravintolaelämyksen vaikuttavassa ja viihtyisässä ympäristössä.
Kotisivut

 

Ravintola Trappi 
Nunnakatu 3, Naantali

Trappi on vakiinnuttanut asemansa viihtyisänä ja tunnelmallisena lounas- ja à la carte -ravintolana. Trapin Piha palvelee asiakkaitaan kauniissa pihapiirissä vanhan luostarikirkon kupeessa.
Kotisivut