Käytä hyväksesi jäsenedut!

Järjestö myöntää laatukriteeriensä perusteella ravintoloille ja herkkumyymälöille Rôtisseurs-kilven, joka on merkittävä tunnustus ruoka- ja palvelutuotteen laadusta. Kilpiyritykset tarkistetaan vuosittain.

Kilpimyymälät

Kalaliike S. Wallin Seur. Oy, Turun kauppahalli, Turku. Kotisivut

Lihaliike Reino Jokinen Ky, Turun kauppahalli, Turku. Kotisivut.

Stockmann Herkku Turku, Yliopistonkatu 22, Turku. Kotisivut.

K-Supermarket Manhattan, Pitkämäenkatu 4, Turku Kotisivut

Turun kilpiyritykset

Kilpiravintolat

 

A. Ahlström Kiinteistöt Oy.
Noormarkun klubi ja Kauttuan klubi. Upean miljöön lisäksi hyvän ruoan Ahlströmillä  tarjotaan makuelämyksiä liikelounaille, kokouksiin ja juhliin joko noutopöydästä tai pöytiin tarjoiltuna. Ahlströmin keittiö tuo tuoreet ruokaterveiset suoraan metsistä ja toreilta, kauppahalleista ja juustoloista sekä ruukin omasta puutarhasta. Kotisivut.

Raatihuoneen Kellari, Hallituskatu 9, Pori.
Raatihuoneenkellari on ainutlaatuinen, tunnelmaltaan kansainvälinen ruokaravintola. Ravintola sijaitsee arkkitehti C.L.Engelin suunnitteleman ja vuonna 1841 rakennetun Porin Raatihuoneen arvokkaissa tiloissa, keskellä kauneinta Poria. Kotisivut.

Ravintola Salon Seurahuone, Salo.
Ravintolan leppoisassa tunnelmassa voi nauttia käsintehdyn makuisesta hyvästä ruoasta niin arjessa, kuin juhlassa. Salon Seurahuoneen monet salit ja kamarit, sekä raikas veranta mahdollistavat erikokoisten vierasryhmien kokoontumisen niin bisnestapaamisiin, kokouksiin kuin juhlatilaisuuksiin. Kotisivut..

Ravintola Smör, Läntinen Rantakatu 3, Turku.
Aurajokivarressa vanhassa kirjastokorttelissa sijaitseva skandinaavinen ruokaravintola. Ravintolassa tarjotaan käsintehtyä ruokaa sekä laadukkaita viinejä. Avoinna lounasajasta iltaan. Kotisivut

Ravintola Le Soleil, Naantalin kylpylä, Matkailijantie 2, Naantali.
Le Soleil yhdistelee eurooppalaisen ja aasialaisen keittiön makuja. Avokeittiön runsas buffetpöytä ja à la carte-listan eksoottiset ja trendikkäät maut vievät kielen mennessään. Kotisivut.

Ravintola Suomalainen Pohja, Aurakatu 24, Turku.
Tarjolla hienostuneita ruokia tuoreista raaka-aineista. Tinkimätöntä ja ammattitaitoista palvelua, hienostuneita makuja laadukkaista raaka-aineista sekä viihtyisä miljöö. Kotisivut.

Suomalainen Pohja tarjoaa rotisseures-kortilla -10% laskun loppusummasta!

Ravintola Trappi, Nunnakatu 3, Naantali.
Trappi on vakiinnuttanut asemansa viihtyisänä ja tunnelmallisena lounas- ja à la carte -ravintolana. Kotisivut

Ravintola Yläbörs, Kauppiaskatu 6, Turku.
Tilausravintola YläBörsin Jugendsali kabinetteineen sopii yritystilaisuuksien järjestämiseen niin yritysasiakkaille kuin ystävä- ja perhepiirillekin. Tämä viehättävä, jugendhenkinen kokonaisuus on tullut turkulaisille ja monille hotellivieraillemme tutuksi illallisten sekä ryhmäruokailujen ja aamiaisten yhteydessä... onhan Börsin tiloissa harjoitettu ravintola- ja hotellitoimintaa jo yli sadan vuoden ajan. Kotisivut.

Turun Kaupungintalon edustusravintola. Ravintola toimii kaupunginjohtajien vieraiden sekä vastaanottovieraiden edustusravintolana. Vuosittain ravintolassa kestitään n. 1500 henkilöä.