Tampereen Paistinkääntäjät ry:n uudet stipendiopiskelijat on valittu

20.2.2019

Eveliina Aimia (vas.) ja Iida Sivula
Eveliina Aimia (vas.) ja Iida Sivula

Stipendiopiskelijat julkaistiin Mestaruuskapitulin yhteydessä 2.2.2019

Tampereen paistinkääntäjät ry:n uudet stipendiopiskelijat on valittu

Stipendiopiskelijat julkistetttiin Mestaruuskapitulin yhteydessä 2.2.2019

 

Eveliina Aimia on 28-vuotias TAMKin kolmannen vuoden restonomiopiskelija ja on kotoisin Porista. Eveliina valmistui Tampereen ammattiopistosta kokiksi vuonna 2012, käytyään ensin lukion. Hän on työskennellyt kokkina Tampereella ja vuoden verran myös Helsingissä.  Käytännön ammattitaitoa hän on kartuttanut työskentelemällä monipuolisessa valikoimassa erilaisia ravintoloita, kuten Bodega Saludissa, Masu Asian Bistrossa, ravintola Prestossa ja nyt Eveliina työskentelee keittiön vuoropäällikkönä Guru's Kitchen&Barissa. Amattikorkeakoulussa mieluisinta on ollut esimiestaitojen opettelu, teoreettisen ja laajemman ajattelun lisääminen ravintola-alan työhön ja erilaiset mahdollisuudet opiskella ulkomailla. Eveliina viettikin toisen opiskeluvuoden syyslukukauden Malesian Kuala Lumpurissa Taylor’s University - yliopistossa. Eveliinaa kiehtoo alan mahdollisuudet ja hän odottaakin innolla, mitä kaikkea tulevaisuudessa on edessä opiskelujen jälkeen.

Iida Sivula on 26-vuotias restonomiopiskelija. Hän valmistui talvella 2015 tarjoilijaksi ja aloitti opinnot TAMKissa samana syksynä. Iida on työskennellyt alalla monipuolisissa työtehtävissä: huoltoaseman lounaskokin ja asiakaspalvelijan työstä hän päätyi tarjoilijaksi Helsingin pohjoismaalaisia makuja tarjoavan ravintolan tarjoilijaksi. Keväällä 2016 Iida kokeili laivatarjoilijan työtä ruotsinlaivalla ja on viihtynyt Itämerellä siitä lähtien. Iida on ollut vaihdossa Itävallan Kremsissä ja opiskeli siellä turismia. Vaihto-opiskelussa hienointa oli kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä toimiminen. Opinnot TAMKissa ovat lisänneet ammatillista kasvua ja tuoneet varmuutta ja luottamusta omaan osaamiseen. Joustavuus on myös tällä alalla erittäin tärkeää ja "vannoutuneena salin puolen työntekijänä" Iida onkin toiminut tarvittaessa kokkina sekä keittiön avustavissa työtehtävissä. Iidaa kiinnostaa myös opetusala ja hän on ajatellut hakevansa tulevaisuudessa ammatillisen opettajan koulutukseen. Iida on kiinnostunut kehittämään kestävää ja vastuullista ravintolatoimintaa sen pitkiä perinteitä ja rikasta historiaa kunnioittaen.