Toimintasuunnitelmat

Pohjanmaan Paistinkääntäjät Ry

TOIMINTASUUNNITELMA 2018

Pohjanmaan Paistinkääntäjät Ry:n toimintasuunnitelma pohjaa vakiintuneeseen tapahtumien aikataulutukseen ja vakiintuneisiin tapahtumiin, mutta joka vuosi kuitenkin hiukan uudistuen. Voutikunnan tavoitteina on ollut pitää vuoden aikana 1-2 koulutuksellista tapahtuma sekä vähintään yksi yritysvierailu muiden tapahtumien ohella. Voutikunta on järjestänyt vuoden kahden välein myös jäsenistölle suunnatun viinimatkan.

 

Vuoden 2018 toimintasuunnitelma

Helmikuu       

Vierailu Seinäjoella tutkimuksen ja tuotekehityksen merkeissä 22.2.2018

  • Foodwest ja Ravintola Äärellä

 

Maaliskuu      

Kuohuviinitasting, alustava

Yritysvierailu, Meira Nova

  • siirtyy syksyyn/5.2.2018

 

Huhtikuu        

Koulutusilta, Vamia, viikko 15-16

  • menusuunnittelu, alkoholit ruoan valmistuksessa/flambeeraukset/pintojen viimeistelyt puhaltimilla/grillaamalla tms?

Kansainvälinen Kilpiravintolapäivä 21.4.2018

 

Toukokuu       

Pohjanmaan Paistinkääntäjät Ry:n vuosikokous 24.5.2018

  • Bar&Brasserie Fondis

Barbeque-ilta, 24.5.2018,

  • Bar&Brasserie Fondis

 

Kesäkuu        

Viinimatka 7.6 - 10.6.2018

  • Rheingau/Rudesheim

 

Elokuu           

Suurkapituli Jyväskylä, Kiss of Fire 17-19.8.2018

 

 

                     

Syyskuu        

Sadonkorjuujuhla, Villa Gerby, 22.9.2018

 

Marraskuu      

Tasting uudella tavalla, 7.11.2018

Yritysvierailu, Snellman, 22.11Pietarsaari

 

Joulukuu        

Itsenäisyyspäivän lounas, Central 6.12.2018

 

Kaj Lax                                                      Seppo Kinnunen

Bailli de Bothnie                                        Vice-Conseiller Culinaire de Bothnie

 

Susanna Ristiluoma                                    Rune Lydgback

Vice-Chancelier/Argentier                            Vice-Echanson

 

Ari Monni

Vice-Chargé de Presse