Liharuokakurssi (harvinaiset ruhon osat)

Aika: 16.3.2019 klo 10

Viskaalin lihakurssi – Herkkuja harvinaisemmista ruhonosista

 

Tiesitkö, että naudasta saa muitakin herkullisia raaka-aineita kuin jauhelihaa, fileitä ja paisteja? Tervetuloa Paistinkääntäjien ja Viskaalin tilan järjestämälle lihakurssille oppimaan eri ruhonosista, niiden käsittelystä sekä saamaan vinkkejä eri osien valmistukseen. Lopuksi myös maistellaan eri ruhonosista tehtyjä ruokia. Huom. Kurssille mahtuu 10 henkilöä.

 

Aika              LA 16.3. klo 10 - 14

 

Paikka           Kasarmintie 1, OULU (Viskaalin entinen kauppa, nyk. Chokosomnia)

 

 

Kurssin sisältö

 

Antti Pirttikoski, Tuula Kukkola-Räinä

  1. Eri ruhonosat: yleistä ruhonosista ja niiden ominaisuuksista ja käytöstä

  2. Lihankäsittely: eri ruhonosien käsittely käytännössä

  3. Vinkkejä eri ruhonosien valmistukseen.

  4. Maistiaisia (= lounas).

Jos osallistujia kiinnostaa jokin tietty ruhonosa tms, asiasta voi esittää toiveita asiakaspalvelu@viskaalin.fi

 

Kurssilla myös syödään: alkupalana on Viskaalin pastramia ja leikkelettä, pääruokana ainakin naudanposkea ja jälkiruoaksi on suklaahyvää. Onhan koko kurssi Chocosomnian tiloissa. 

http://www.chocosomnia.fi/yhteystiedot/

Myös pari lasillista viiniä sisältyy 10 € osallistumismaksuun.