Tuunaa rössy -reseptikilpailu

Aika: 25.10.2018-11.1.2019

Osallistu reseptikilpailuun – Tuunaa rössystä uusia herkkuja!

Oulun Paistinkääntäjät, Keittiömestarit ja Viskaalin tila järjestävät reseptikilpailun, jonka tarkoituksena on löytää uudenlaisia ja herkullisia tapoja käyttää oululaista perinneherkkua rössyä.

Kilpailu avataan Kauppakeskus Valkean Kesäkadulla 25.10. klo 13 ja osallistumisaikaa on 11.1.2019 saakka.

Palkinnoksi voittaja pääsee päiväksi mukaan rössyntekoon Viskaaliin. Muita palkintoina on lahjakortteja oululaisiin ravintololoihin, lahjakortti Sokos Herkkuun, Meater-lihalämpömittari ja Viskaalin tuotekasseja.

 

 

Tervetuloa rössylounaalle oululaisravintoloihin ja avaamaan Tuunaa Rössy! -ruokakilpailu kanssamme

TO 25.10. klo 13.00
Valkean Kesäkadulle.

Oulun oma rössymies Janne Pekka kertoo ruokakilpailusta tarkemmin. Paikalla myös järjestäjien ja yhteistyökumppanien edustajia. 

Viskaalin tila jakaa rössypalan 100 ensimmäiselle osallistujalle. Lisäksi maistiaisia tarjolla Sokos Herkussa. 

Rössylounasta tarjolla torstaina seuraavissa paikoissa:
Sokos Herkku ravintola
Ravintola Puistola
Ravintola Rauhala
Ravintola Nallikari 
Teatteriravintola Vänmanni
Tiedekahvila tietomaa
Ravintola Sokerijussi
Opetusravintola Hilikku Osao 
Ravintola Virta
Uniresta: 
Ravintola Medisiina
Ravintola Kastari
Ravintola Vanilla
Ravintola Preludi 
Ravintola Castanea
Health to Organic (H2O) keskusta
Health to Organic (H2O) Ideapark
Health to Organic (H2O) Kaleva

Terveisin kilpailun järjestäjät,
Pohjois-Pohjanmaan Keittiömestarit, Oulun Paistinkääntäjät ja
Viskaalin Tila

Yhteistyössä:
Sokos Herkku
Erweko
Meater