Kiireetön kesäkapituli 2019 Rovaniemi

PDF-tiedostoenglanninkielinen info.pdf (117 kB)
ENGLISH INFORMATION
PDF-tiedostocdr_mediakortti_2019.pdf (332 kB)
Vuoden 2019 Suomen Paistinkääntäjien pääkapituli järjestetään Rovaniemellä 23.-25.8. Tapahtuma kokoaa n. 380 ruuan ja jalojen juomien ammattilaista ja aktiivia harrastajaa yhteen. Tapahtuman käsiohjelman tuki-ilmoitusten myynti on avautunut ja nyt on syytä varata oma ilmoitustila. Oheisesta mediakortista selviää tarjolla olevien ilmoitusten koot ja hinnat. Varaa ilmoituksesi lapinpaistinkaantajat@gmail.com
PDF-tiedostolapin-kiireettoman-kapitulin-ennakkoinfo-1.pdf (318 kB)
ENNAKKOINFORMAATIOTA
PDF-tiedostolapin-kiireettoman-kapitulin-info2.pdf (317 kB)
INFORMAATIO ILMOITTAUTUMISESTA
  

 

GRAND CHAPITRE FINLAND 2019 Rovaniemi

 Korkalonkatu 29 96200 Rovaniemi

 23.8.2019 - 25.8.2019

 

 

Hyvät Rovaniemelle saapuvat kapitulivieraamme

 

Olemme tehneet kovasti valmistelutöitä, jotta pohjoiseen suuntautuva kapitulivierailunne olisi Teille mieluisa ja elämyksellinen kokemus. Olette lämpimästi tervetulleita vieraaksemme ja vietetään yhdessä tunnelmainen ja kiireetön Rovaniemen kapituli. Kiire ja kireys on syytä jättää napapiirin eteläpuolelle.

 

Tässä muutamia asioita kapituliimme liittyen:

 

 

- Oheisohjelmistamme: Vähäisen kiinnostuksen johdosta oheisohjelmista toteutuu ainoastaan golf. Veneretki ja kulttuurikävely jäävät siis toteutumatta. Golf kisa järjestetään Santa Claus Golf -pelikentällä. Kentän nettisivut löytyvät linkin takaa santaclausgolfclub Golf kilpailuun ilmoittautuneille tulee vielä erillinen info pelin osalta sähköpostitse kisatyöryhmältämme. Kilpailu käydään perjantaina 23.8. Kilpailuinfo kentällä kello 8.30 ja kello 9.00 yhteislähtö. Kilpailumaksu (85€) suoritetaan pelikentällä ja siihen sisältyy mm. lounas. Siirtyminen Santa Claus Golfkentälle tapahtuu omatoimisesti. Santa Claus Golf kenttä sijaitsee Ounasvaaran kupeessa. 

Yhteystiedot kentälle;

Käyntiosoite: Golfkentäntie 43, 96600 Rovaniemi. Puhelin 0200 30200 Email mail@santaclausgolfclub.fi

 

 

- Ilmoittautumispisteemme sijaitsee Hotel Santa Clausin pääaulassa. Ilmoittautumisen yhteydessä kahvitarjoilu. Hotel Santa Claus toimii myös koko kapitulimme päätapahtumapaikkana. Ilmoittautumispisteemme on avoinna perjantaina 23.8 kello 13-17 ja lauantaina 24.8 kello 9-10. Kapituli päivien aikana päivystää kapitulipuhelin 044 939 5965.

 

- Perjantaina Hotel Santa Clausissa tarjolla lohikeittolounas (erillishinnoiteltuna) klo 11-15 Cafe Linnan puolella. Lounaan hinta 12 € maksetaan paikan päällä. Cafe Linna palvelee perjantaina aina kello 18.00 saakka ja sieltä saa ostettua myös muuta purtavaa ja maittavia juomia.

 

- Perjantain iltatilaisuus on vapaamuotoinen tutustumisilta ruokailuineen ja ohjelmallisine osuuksineen. Tilaisuus on Hotel Santa Clausin Ravintola Gaissassa (2. kerros) ja aloitamme kello 19.00. Pukeutuminen smart casual, käädyt ja nimineula.

 

- Lauantai;

Ilmoittautumispiste avoinna kello 9-10 Hotel Santa Claus ala-aula.

 

Kapituliin kuuluva ohjelmallinen osuus esittelee Lapin matkailun kehitysnäkymiä, kerromme pohjoisen keittiön mahdollisuuksista ja esittelemme poroelinkeinoa. Ohjelmallinen osuus alkaa kello 10.00 Hotel Santa Clausin Kuluma Lounge tilassa. Siirtyminen tilaisuuden jälkeen suoraan lounaille.

 

Lounaspaikkanne on järjestäjien taholta määritelty ennakkoon. Lounaspaikoista ainoastaan Napapiirin Metsäkartanoon on bussikuljetus. Tänne bussit lähtevät Hotel Santa Clausin pääoven edestä kello 11.30 alkaen, muihin ravintoloihin siirtyminen kävellen. Opastus on järjestetty. Lounailla pääruokana tarjolla siikaa kunkin talon oman menun mukaisesti. Ruokailun yhteydessä tervetulomalja ja yksi kaato viiniä. Viiniä on mahdollisuus ostaa lisää ruokailun yhteydessä. Metsäkartanolta paluukuljetus nonstoppina Hotel Santa Clausiin. Lounaalla pukeutuminen smart casual, käädyt ja nimineula

 

Installointitapahtuma;

Installointi tapahtuu Hotel Santa Clausin alakerran salitilassa. Installointiin kuuluva harjoitus alkaa kello 16.15 ja varsinainen installointi kello 16.30. Käätyjen vaihtajat saapuvat tilaisuuteen ilman käätyjä. Tilaisuus on suunnattu pääasiassa uusille jäsenille, arvonvaihtajille ja huomioitaville jäsenille. Tilaisuutta on mahdollisuus seurata myös suorana Hotel Santa Clausin ravintolatiloissa sekä nettiyhteyden kautta erilaisilla päätelaitteilla. Installoinnista on toteutettu siis suora nettistriimaus. Valokuvauksesta vastaa Marko Junttila. Installointiin pukeutuminen miehillä smokki tai tumma puku, naisilla pitkä juhlapuku ja käädyt, joilla ne on.

 

Grand Dinner juhlaillallinen Hotel Santa Claus Kirnu kello 19.00 alkaen. Pöydät jaettu voutikunnittain ja alueiden voudit vastaavat pöytien plaseerauksista. Illallisen yhteydessä tarjottavan juuston jälkeen ohjelmassa on määritelty tauko. Tauon jälkeen ruokailu jatkuu ja illan päätteeksi viihdyttää orkesteri. Pukeutuminen miehillä smokki tai tumma puku, naisilla pitkä juhlapuku, käädyt.

 

Yöruoka: Paikallista yöruokaa tarjolla illan kuluessa Hotel Santa Clausissa, tämä on erillishinnoiteltu ja maksu paikan päällä.

 

Meillä on erinomainen mahdollisuus viihtyä yhdessä ja nauttia Hotel Santa Clausin palvelutarjonnasta illallisen jälkeen aina pikkutunneille asti.

 

- Sunnuntai;

Hotel Santa Claus tarjolla brunssi kello 8-12. Brunssin ruokailu sisältyy Hotel Santa Clausissa majoittuvien huonehintaan. Muilta hinta 20 €. Brunssia voi täydentää halutessaan juomilla ravintolan baarista. Brunssi kunkin osallistujan oman aikataulun mukaisesti.

 

Järjestön vuosikokous kello 10.00 Hotel Santa Clausin kokoustilassa. Kokousasiakirjat löytyvät järjestön nettisivuilta https://www.rotisseurs.fi/

 

 

 

Kampaamopalveluja

 

Tuccapaja, Rovakatu 25 , puh. 016-316333

Scandinavian Beauty, Rinteenkulma, Koskikatu 25, puh. 040-1484100

Molemmista saa myös meikkauksen.

 

Hius ja Kauneus Vogue

Rovakatu 24, puh 016 -346 846

 

Nordic Blush Beauty Lounge (kosmetologipalveluja)

Rovakatu 16, puh 044 343 7797

 

 

Valokuvausta

Kapitulimme valokuvaajana toimii Marko Junttila. Häneltä voi tilata tapahtumakuvia. Markon nettisivut Marko Junttila

 

Erityisruokavaliot;

Erityisruokavalioissa huomioidaan ennakkoon ilmoitetut allergiat. Järjestön periaatteiden mukaisesti pääateria on lihapainotteinen ja vaihtoehtona on  ainoastaan kasvisvaihtoehto. Erityisruokavalioissa oli varsin laaja toivelista emmekä valitettavasti voi näitä kaikkia toiveitanne täydellisesti huomioida, mutta ilmoitettuihin allergioihin suhtaudumme tietysti vakavasti.

 

Pöytäseurueet:

Olemme saaneet erilaisia toiveitanne pöytäseurueiden osalta. Emme pysty kaikkiin toiveisiinne vastaamaan ja pääasiallisesti pyrimme pitämään ilmoittajan ja hänen ilmoittamansa avecin yhdessä. Juhlaillallinen sijoitetaan pöytiin voutikunnittain ja alueiden voudit vastaavat näiden pöytien plaseerauksesta. Ruokailuissa ja ohjelmassa noudatamme annettuja aikatauluja.

 

Toivottavasti tämä infomme selkiytti mahdollisesti Teitä askarruttavia avoimia kysymyksiä. Lisätiedusteluihin vastaamme tällä hetkellä ainoastaan sähköpostilla. Yhteydenotot lapinpaistinkaantajat@gmail.com

 

Olette tervetulleita vieraaksemme. Luodaan yhdessä leppoisa ja välitön kapituli-ilmapiiri!