Juusto teemailta 8.5

10.5.2019

Kuva Aimo Karppinen
Kuva Aimo Karppinen
Kuva Aimo Karppinen
Kuva Aimo Karppinen
Vesa Hautala ja Jouko Rajanen. Kuva Aimo Karppinen
Vesa Hautala ja Jouko Rajanen. Kuva Aimo Karppinen
Martti Kotakorva ja Petri Myllykangas. Kuva Aimo Karppinen
Martti Kotakorva ja Petri Myllykangas. Kuva Aimo Karppinen

Lapin Paistinkääntäjät kokoontuivat 8.5 yhteiseen keväiseen juusto iltaan. Lapin Marttojen tilat tarjosivat mainiot puiteet tutustua kotimaisen maidon jaloimpaan muotoon; kypsytettyihin laatujuustoihin. Valion juustojen lisäksi maistelussa valkoviinejä ja kupliva kuohuviini. Lakritsia Valio Aura Goldille voimme niin ikään suositella. Taateli sopii juustolle myös nesteisessä muodossa. Kiitokset illan toteutuksessa mukana olleille Valio Vesa Hautala, Shaman Spirits Petri Myllykangas, Lapin Krassi Jouko Rajanen ja Duni Kaija Väisänen. Juustoja löytynee tapahtumaan osallistuneiden kevään juhlapöydistä.