Jyväskylän kapituli

23.4.2018


KISS OF FIRE – TULELLA, SAVULLA JA RAKKAUDELLA

Jyväskylä, Keski-Suomen maakuntakeskus ja Suomen Ateena, on 17.-19.8.2018 myös ruokaa rakastavien Mekka, sillä Jyväskylän voutikunta järjestää tuolloin suurkapitulin, jonka teemat juontavat perinteisiin ruoanvalmistusmenetelmiin sekä hyvien raaka-aineiden ja ammattitaidon arvostukseen.

Valmistelut ovat pitkällä, ruokia ja juomia on jo päästy maistelemaan, tilat katsottu ja kujeita keksitty. Dinêr Amical tarjoillaan perjantai-iltana Ravintola Priimuksessa, lounaat Jyväskylän kilpiravintoloissa ja Grand Dinêr Jyväskylän Paviljongissa, johon meille tehdään juhlavat puitteet. Myös installointi on Paviljongissa.

Mukaan mahtuu 350 hyvän ruoan ja juoman ystävää. Olemme varautuneet noin 100 installoitavaan, joten nyt on erinomainen tilaisuus saada käädyt.KAPITULI ON TÄYNNÄ!

 

 

 

Ilmoittautuminen ja infopiste

Kapituliin on tulossa 350 paistinkääntäjää ja seuralaista. Hotel Alexandran aulan infopisteestä saa ilmoittautumisen yhteydessä käsiohjelman ja muun kapitulimateriaalin. Info on avoinna perjantaina 17.8. klo 12.00 – 17.30 ja lauantaina 18.8. klo 9.00 – 11.00. Aulassa on myös paistinkääntäjätuotteiden myyntipiste. Saamamme tiedon mukaan kapitulipaketin hinta on 340€.

Ohjelma

Perjantai 17.8.2018

12.00 - 17.30 Ilmoittautuminen, Hotel Alexandra, Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä

14.00 - 15.30 Seminaari, oppilaitos Gradia, Priimus auditorio, Taulumäentie 45, Jyväskylä

18.15 Kuljetus Diner Amical -tilaisuuteen, lähtö Hotel Alexandran edestä

19.00 Diner Amical, Gradia Jyväskylä, Ravintola Priimus, Taulumäentie 45, Jyväskylä

22.30 - 24.00 Paluukyyti Hotel Alexandraan

 

Lauantai 18.8.2018

10.00 - 11.30 Paistinkääntäjät ry:n vuosikokous, Hotel Alexandra, Jyväskylä

11.30 Kuljetukset lounasravintoloihin Alba ja Vesilinna. Ravintoloihin Figaro ja Pöllövaari kävellään.

12.00 -14.00 Lounas Jyväskylän kilpiravintoloissa, Ravintolat Alba, Figaro, Pöllöwaari ja Vesilinna

13.45 Paluukyyti lounasravintoloista Alba ja Vesilinna Hotel Alexandraan

15.30 Kuljetukset Hotel Alexandran edestä Jyväskylän Paviljonkiin, kaikki installoitavat

16.00 Installointi Jyväskylän Paviljonki

18.15 Kuljetukset Hotel Alexandran edestä Jyväskylän Paviljonkiin

18.45 Jyväskylän kaupungin tervehdys kapitulivieraille

19.00 Grand Diner, Jyväskylän Paviljonki

23.00 Paluukyyti Hotel Alexandraan alkaa

23.15 Yöpala Hotel Alexandra, Ravintola Jalo kitchen & lounge (omakustanteinen)

 

 

 

 

 

 

Ohjeita osallistujille

Tulella, Savulla ja Rakkaudella -kapituli alkaa perjantaina seminaarilla ”Pöytä on katettu, kulinaarietikettiä liedeltä pöytiin”. Seminaarin ja koko suurkapitulin avaa valtavouti, Bailli Délégué Finlande Johanna Hornborg-Ojala.

Diner Amical vietetään Gradia Ravintola Priimuksessa, joka on profiloitunut matkailun ja ruoan koulutuksiin. Lauantaina lounas nautitaan kaupunkimme kilpiravintoloissa Alba, Figaro, Pöllöwaari ja Vesilinna. Installointi harjoituksineen järjestetään Jyväskylän Paviljongissa, jossa on myös pääjuhla Grand Diner.

Kaikki neljä lounasravintolaa sijaitsevat Jyväskylän keskustassa ja niistä Figaroon ja Pöllöwaariin kuljetaan jalkaisin. Järjestämme kuljetukset Albaan kimaltelevan Jyväsjärven rannalle ja näköalapaikalle Vesilinnaan vehreän Jyväskylän Harjun päälle.

Pukukoodi lounaille ja Diner Amical -tilaisuuteen on smart casual, käädyt ja nimikortti. Installoinnin ja Grand Diner -juhlan pukukoodi on miehillä smokki tai tumma puku ja naisilla pitkä juhlapuku. Kaikissa kapitulin tilaisuuksissa käytämme käätyjä, lukuun ottamatta installaatiota, johon käätyjen vaihtajat saapuvat ilman käätyjä.

Installointiharjoitus ja installointi (myös OMGD) on arvokas tilaisuus ja installoitavan sekä hänen seuralaisensa on suotavaa tulla ajoissa tilaisuuteen. Paikalla on valokuvaaja, joka hoitaa kaiken kuvaamisen.

Grand Diner on sangen arvokas juhla, joten ruokailun aikana ei ole soveliasta poistua pöydistä savukkeelle. Ruokailun yhteydessä pidetään yksi 20 minuutin tauko.

Kapitulin virallinen valokuvaaja on Pekka Rötkönen, jonka ottamat valokuvat tulevat myyntiin heti kapitulin jälkeen.

Kaikki kuljetukset lähtevät Hotel Alexandrasta ja paluukuljetukset saapuvat sinne.

 

 

 

 

Majoitus:

Original Sokos Hotel Alexandra

Hinta/vrk 

102 € 1-hengen huone (standard)

112 €  2-hengen huone (standard)

125 € 1-hengen huone (superior)

135€ 2-hengen huone (superior)

Huonehinta sisältää runsaan buffet-aamiaisen, hotelliasukkaiden saunavuoron, sekä voimassa olevan ALV:n, mikäli veronkanta muuttuu pidättää hotelli oikeuden hinnan muutoksiin.

Korttiedut: Hinnoista saa bonusta S -etukortilla maksettaessa henkilökohtaisella maksuvälineellä. 

Kiintiötunnus:  Paistinkääntäjät

Varaukset: Jokainen varaa ja maksaa itse.

Varaukset Jyväskylän Sokos Hotellien myyntipalvelusta puh. 020 1234 640 tai e-mail sales.jyvaskyla@sokoshotel.fi. Viimeinen varauspäivä on 25.7.2018.