Pirkanmaan kilpiravintolat

KANGASALA

Ravintola Paakari

Ravintola Paakari on tasokas ja monipuolinen täyden palvelun ruokaravintola Kangasalla täysin oikeuksin. Ruoat valmistetaan alusta loppuun itse. Harkiten valitut viinit takaavat hyvin yhteensopivan ruuan ja juoman.

Kartta

LEMPÄÄLÄ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Vaihmalan Hovi

Vaihmalan Hovin tarina alkoi vuonna 2008, kun aikoinaan kunnalliskotina toiminut kiinteistö tuli vuokrattavaksi.

Upea ympäristö, hyvä sijainti ja monenlaiset mahdollisuudet innostivat perheyrittäjät tarttumaan tilaisuuteen.

Vankkumaton usko yksilöllisten elämysten, laadukkaan ruoan ja hyvän palvelun kysynnälle mahdollisti suurten suunnitelmien toteuttamisen.

Kartta

MÄNTTÄ

Ravintola Gösta

Ravintola Göstassa ruokamatka on taidematka. Ravintola Gösta ja Serlachius-museot tarjoavat elämyksiä hyvän ruoan, taiteen ja historian ystäville, kun museovierailun lisäksi voi nauttia laadukkaan ravintolan antimista, palkitusta arkkitehtuurista ja kauniista suomalaisesta järviluonnosta. Ravintola tarjoilee sesongin puhtaita makuja ympäri vuoden. Kesäaikana kartanon puutarha terasseineen tarjoaa luonnonkauniit puitteet nautiskeluun.

Kartta

Ravintola Mäntän klubi

Taidekaupunkina tunnetun Mäntän Klubi on ollut aina omaperäinen ja tasokas. Mäntässä ja klubin perustamisen taustalla 1920 olleet Serlachiukset olivat itse kulinaristeja. He vaativat paljon, mutta myös ammensivat tietoutta matkoiltaan ja antoivat omat keittäjättärensä tarvittaessa Klubin käyttöön ja opastajiksi. Useat perinteiset reseptit kuuluvat edelleen Mäntän Klubin kulinaristiseen valikoimaan. Raaka-aineissa panostamme laatuun ja mahdollisuuksien lähiruoan tuomiin mahdollisuuksiin. Keittiö vaalii perinteitä kansainvälisellä pieteetillä ja huomioi klassisen keittiön salat uudistuneella otteella.

Kartta

TAMPERE

Hotel Tammer

Legendaarinen hotelli Tammer on kaupunkiarkkitehti Bertel Strömmerin luomus ja legenda. Bistro Tammer on osa rakennuksen hienoa historiaa, mutta on samalla vahvasti läsnä tässä päivässä. Bistro Tammeria voi luonnehtia hyvän maun korttelibistroksi, jonka ruoka, juoma ja palvelu muistetaan pitkään. Keittiömestarien kädentaidot löytyvät niin soppakauhan varresta, cocktail-lasista ja ravintolaelämyksistä. Bistrossa jokainen asiakas kohdataan ja palvellaan alusta loppuun rennon varmalla otteella. 

Kartta

Ravinteli Bertha

Ravinteli Bertha on tasokas ja tyylikäs ravintola, joka tarjoilee skandinaavisia maistelumenuja ja kasvisruokaa. Ravintola sijaitsee Tampereen keskustassa Rautatienkadulla.

Jäsenkortilla 20% alennus ruoka-annoksista jäsenelle ja hänen yhdelle seuralaiselleen. 

Kartta

Ravintola Dabbal, Lapland Hotels

Pohjoisen elämyksiä kunnioittava ja Lapin tuntoja herättävä Ravintola Dabbal on hotellin sydän. Dabbalin keittiö on keskittynyt pohjoisen ainutlaatuisten raaka-aineiden ja aromien sinfoniaan. Ravintolan yllätysmenun annokset hurmaisivat ulkonäön lisäksi myös upeilla makuelämyksillä. Menukokonaisuuksien lisäksi ravintola tarjoilee à la carte -annoksia.

Kartta

Ravintola Finlaysonin Palatsi

1898 valmistunut historiaa huokuva Finlaysonin Palatsi sijaitsee luonnonkauniin Wilhelm von Nottbeckin puiston katveessa. Remontoitu palatsi soveltuu näyttävien hää-, perhe- ja yritysjuhlien järjestämiseen. Palatsin eurooppalaistyylinen keittiö täyttää vaativimmatkin toiveet ammattitaidolla. 

Kartta

Ravintola Henrik's

Ravintola on toiminut vuodesta 1986 saakka persoonallisessa uusrenesanssitalossa. Pieness ja sydämellisessä klassikkoravintolassa ruoka valmistetaan rakkaudella ja sesonkien mukaan parhaista lähituottajien raaka-aineista. Kaikki valmistetaan alusta loppuun itse. Yhteistyötä tehdään paljon pienten lähituottajien ja Tampereen Kauppahallin kanssa. Salin tyylikäs ja lämmin ilmapiiri luo tunnelmaa ja avaa aistit herkullisille mauille. Laadukkaat viinit ja kotimaisten pienpanimoiden oluet täydentävät makuelämyksen. Sijainti aivan Tampereen Työväen Teatterin läheisyydessä mahdollistaa menun nauttimisen ennen tai jälkeen teatteriesityksen.

Kartta

Ravintola Näsinneula

Näsinneulan pyörivä ravintolasali, josta Tampere avautuu elävänä panoraamana silmien edessä. Ravintola tarjoilee menukokonaisuuksia, à la carte -annoksia sekä lounaita laadukkaiden viinien kera.

Kartta

Ravintola Tiiliholvi

Ravintola Tiiliholvi sijaitseen hienon jugendtalon kellarissa, aivan Tampereen ydinkeskustassa. Tiiliholvin kunnianhimoinen ja innovatiivinen keittiötiimivalmistaa klassista ranskalaista ruokaa modernilla, pohjoismaisella vivahteella. Kauden laadukkaimmat raaka-aineet jalostuvat herkulliseksi kokonaisuuksiksi. Ruokiin sopiviksi, tarkkaan harkittu viinivalikoima täydentää kokonaiselämystä.

Kartta

Juhlapalvelut & catering

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Juvenes Juhlapalvelu (juhlapalvelu)