Tammikuu -Ravintola pikkuVELI

 

Aukioloajat: ma-to 12–22, pe 12-23 la 13–23, su tilauksesta
Pöytävaraukset: 010 323 3562 tai http://pikkuveli.fi/yhteys/varaus-online/

Ravintolan kotisivut: http://www.pikkuveli.fi/

Osoite: Lintutie 1, 84100 Ylivieska (Hotelli Käenpesän yhteydessä)

 

pikkuVELI – Hulluna hyvään ruokaan!
 

pikkuVELIssä kokataan koreasti kaikkea mikä sopii prinsessoille ja rekkamiehille ja jokaiselle siltä väliltä. Kalaa, lihaa, kasviksia – kaikki huolellisesti valituista lähiraaka-aineista rakkaudella tehtynä. Maista Viskilän tilan kukonpoikaa, Pesolan Pihvitilan rotukarjan laatulihaa tai Polson karitsaa, vain muutamia mainitaksemme.

pikkuVELI ilahduttaa Pohjanmaan lakeuksilla Ylivieskassa asuvaa tai vierailulla viipyvää jättäen lämpimän, täyteläisen ja sopivasti tanniinisen muiston harmaimpaankin syyspäivään. 

À la carte –listalta tarjoillaan lounasta, päivällistä ja illallista, kuinka vain herrasväelle sopii. Myös  kokousväkeä kestitään ja juhlakansaa sykähdytetään ylellisillä kattauksilla, catering-palveluita unohtamatta.

Luomu- ja lähiruoan puolesta

Jo kaksivuotiaana pääpikkuVELI Jari Ruonakoski haaveili ravintolan perustamisesta ja vuodesta 2011 intohimoinen keittiötaituri on elänyt unelmaansa taikoen mieleenpainuvia makuyhdistelmiä pieteetillä ja tinkimättä. 

pikkuVELI kohotti Paistinkääntäjien kilpensä huhtikuussa vuonna 2016, pääkokki Jari Ruonakoski vastaa korkealaatuisesta ruoasta ja Juha-Matti Timlin tarjoilusta ja viinistä.Vaikka ruokaan suhtaudutaankin vakavalla hartaudella, ei täällä paikassa turhista pingoteta, kyllä arjessakin saa maistua juhla.

Jari on tunnettu luomu- ja lähiruoan puolestapuhuja ja hän kiertääkin säännöllisesti kouluttamassa kokkialokkaita ympäri Suomen. Myös esimerkiksi yrityksille ja tiimeille on tarjolla kokkausillanviettoja, jossa osallistujat johdatetaan kokkauksen saloihin ja lopuksi täytetään vatsat.

pikkuVELI toimii tiloissa, joissa on viihtyisä ravintolasali, modernilla tekniikalla varustettu kokoustila ja terassi, jonka pöytiin sopii monta nälkäistä ja janoista vierailijaa.

 

Tervetuloa nauttimaan herkutteluhetkestä,


Jari Ruonakoski, Pääkokki.
Maitre Rôtisseur
Confrérie de la Chaine des Rôtisseurs
 
Juha-Matti Timlin, Ravintolapäällikkö.
Chef de Table
Confrérie de la Chaine des Rôtisseurs
 

Kuvat: Jaakko Niemelä