Elokuu, Ravintola Casseli

 

Aukioloajat: ma klo 11-15, ti-pe klo 11-22 ja la klo 12-22, keittiö sulkeutuu 30 min ennen sulkemista. Muina aikoina tilauksesta. 

Pöytävaraukset: puh. 010 422 5952 , sähköposti: myynti@casseli.fi

Ravintolan kotisivut: https://www.casseli.fi/ravintola-casseli

Osoite: Borupinraitti 4, 15140 LAHTI 

Kuukauden ravintolan Rôtisseurs-jäsenetu:
Elokuussa Rôtisseurs jäsenet saavat jäsenkorttia näyttämällä lasillisen kuohuvaa ruokailun yhteydessä.

Rakkaudella ruokaan- Ravintola Casseli

Ruoka- ja seurusteluravintola Casseli tarjoaa korkeatasoisia makuelämyksiä Lahden satamassa Vesijärven rannalla Sibeliustalon naapurissa.

Gastronominen huippuosaaminen toi Casselille Rôtisseurs-kilvet vuonna 2006. Casselin ruokalistalla suomalaiset maut ja raaka-aineet kohtaavat raikkaalla tavalla kansainvälisen keittiön vivahteet. Keittiössämme ruokaa tehdään rakkaudella, haluamme tarjota asiakkaillemme joka kerta upean kokemuksen hyvän ruoan ja laadukkaan palvelun muodossa.

Keskustan läheisyydessä sijaitsevan Casselin valoisat tilat on modernisoitu punatiilirakennukseen, jossa 1900-luvun alussa toimi Lahden Lasitehdas. Ravintola Casseli on avattu vappuna 1999 Lahden Lasitehtaan paikalle Lahden satamaan jossa ollut runsaasti teollisuutta vuosisadan alussa. Ravintolatilan rakenteissa on nähtävillä edelleen vanhojen aikojen havinaa 

Kesäisin terassillamme grillaillaan niin pitkälle kuin säät sallivat. Ruokalistamme vaihtuu 4 kertaa vuoden aikana, sekä syksyn/talven aikana meillä on myös teemaviikkoja esimerkiksi sadonkorjuun ja riistan tunnelmissa.

Ruokalistamme vaihtuu 22.8. Uudessa listassa näkyvät herkulliset kauden maut ja uudet tuulet.

Elokuun lopussa tarjolla on lisäksi herkullinen Sibeliusmenu, jonka keittiömme on suunnitellut Sibeliusfestavaalien ajalle  30.8-2.9.2017.

 

Elokuun lopussa tarjolla herkullinen Sibeliusmenu, jonka keittiömme on suunnitellut Sibeliusfestavaalien ajalle  30.8-2.9.2017.

 

Sibeliusmenu

Alkuruokana:
Savustettua ankanrintaa & omena-pihlajanmarjakompottia

Pääruokana:
I.Paistettua nieriää
samppanja-rapukastiketta & suppilovahvero-ohrattoa

***
II.Paahdettua karitsaa
savu-punaviinikastiketta & valkosipuliperunakakkua
***
III: Härän sisäfileepihvi
kermaista viskikastiketta & paahdettua perunaa

Jälkiruokana:
Leipäjuustoa & valkoviinissä marinoituja marjoja

 

Menu pääruoka I             42€
Menu pääruoka II            44€
Menu pääruoka III           47€

Lämpimästi tervetuloa!

Ilkka Rantala
Maitre Rôtisseurs
Confrérie de la Chaine Rôtisseurs
Mira Myllyllä
Maitre de Table
Confrérie de la Chaine Rôtisseurs

Tiia-Mari Virtanen
Chef de Table
Confrérie de la Chaine Rôtisseurs