Järjestö myöntää laatukriteeriensä perusteella ravintoloille ja herkkumyymälöille Rôtisseurs-kilven, joka on merkittävä tunnustus ruoka- ja palvelutuotteen laadusta. Kilpiyritykset tarkistetaan vuosittain.

Ota ensin yhteys alueelliseen voutineuvostoosi

Ravintola voi itse ottaa yhteyttä paikalliseen voutineuvostoon tai voutineuvosto voi ehdottaa yritykselle kilpien hakuprosessin käynnistämistä.

Kilpien saannin muiden edellytysten täytyttyä myös yrityksen vastuuhenkilöiden on oltava hyväksytyt järjestön ammattilaisjäseniksi.

Yrityksen anoessa kilpiä, aluevouti valmistelee ja esittää asian valtakunnalliselle kilpityöryhmälle, joka tutkittuaan asiaa tekee siitä esityksen puhemiehistölle lopullista hyväksymistä tai hylkäämistä varten.

Ravintolan toiminta ja tuotteiden laatu tarkistetaan vuosittain paikallisen voutineuvoston toimesta. Jos ravintolan omistajuudessa tai konseptissa tapahtuu muutoksia, kilpien säilyminen arvioidaan aina uudelleen. Kilvet ovat järjestön omaisuutta.

Ravinteli Berthalle luovutettiin kilpi huhtikuussa 2011 Tampereella.