KILPIPÄIVÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA

Kilpipäivä on globaalisti esillä sosiaalisessa mediassa. Suomessa kilpipäivän somekilpailussa voi voittaa 200 euron lahjakortin jakamalla kilpipäivään liityvän viestin tai kuvan Twitterissä, Instagrammissa tai Facebookissa ja liittämällä siihen #kilpipäivä.

Vuonna 2016 voitto meni Helsinkiin, ja voitto irtosi twitter viestillä.

Kilpipäivä-hastag

 
#kilpipäivä (suomeksi)
#Chaineday (englanniksi)
#rotisseurs
 Kotisivut  Lyhyt-URL: http://goo.gl/zZkjvG (kilpipäivän linkityslinkki)

 

Tule mukaan kilpipäivään 22.4.2017!

Rôtisseurs-kilpipäivä

Kilpipäivän tarkoituksena on korostaa kilpiravintoloiden ja -myymälöiden korkealuokkaista osaamista ja raaka-aineiden käyttöä. Tapahtuma järjestetään saman päivän aikana eri puolilla maailmaa

Kilpiravintoloissa ja -myymälöissä järjestetään erilaisia tempauksia jotka ovat avoimia kaikille. Päärooli ympäri Suomea järjestettävissä tapaukissa on tietenkin ruoka. Lue lisää kilpipäivän taustoista.

Lähde mukaan nauttimaan elämyksistä!

Korkeatasoiset ravintolat eivät ole keskittyneet vain pääkaupunkiseudulle, vaan ulkopuolisen toimijan tarkastamia ja luokittelemia huippuravintoloita löytyy ympäri Suomea. Tunnustuksena korkeasta laadustaan ravintolat ovat saaneet kilven, jonka on myöntänyt maailman vanhin ja suurin kansainvälinen gastronominen järjestö Chaîne des Rôtisseurs – Paistinkääntäjät. Kilpi on myönnetty noin 90 ravintolalle sekä muutamille herkkumyymälöille Suomessa.

Kilpipäivän aikana järjestetään tapahtumia ympäri Suomea.

Voutikunnat keräävät tälle sivulle alueensa kilpipäivän tapahtumia. Katso myös oman paikkakuntasi tapahtumat alueen omilta sivuilta. 

Ohessa on muutamia videoterveisiä vuoden 2016 kilpipäivästä. 

Rotisseurs kilpi

Kilpi on merkkinä ruoan ja palvelun korkeasta tasosta. Laatua seurataan jatkuvasti julkisilla arviointikriteereillä joissa huomioidaan tarjoiltavan ruuan laatu ja henkilökunnan osaaminen sekä ystävällisyys.  Myymälöissä painotetaan tiskeillä myytävän ruoan laatua, monipuolisuutta sekä osaamista.

Kaikki kilpiyritykset ovat myös sitoutuneet kehittämään Suomen ruoka-, juoma- ja ravintolakulttuuria yhteistyössä ammattilaisten ja harrastajien kanssa.

Kilvellä saaneita ravintoloita löytyy Suomesta 34 eri paikkakunnalta. Kilven saaneita ruokamyymälöitä on kahdeksassa eri kaupungissa. Kilpi on kansainvälinen tunnus ravintolan korkeasta laadusta. Kilpitunnus on käytössä noin 80 maassa. Kaikki Suomen kilpiyritykset sekä kilven myöntämisen kriteerit.